Bilgisayar 64 Bit. İnternette arastirdim ama hicbiri ise yaramadi ben de konu acmak istedim.
8 GB RAM olmasina ragmen 4 GB kullanilabilir diyor. Performansi kotu sekilde etkiliyor. Ne yapmam gerekiyor?
Gördüğüm kadarıyla dahili grafik birimi için aktarılmış belleğin bir kısmı. BIOS üzerinden bu miktarı azaltabilirsiniz. APU sistemlerde gördüğümüz bir durum.
Gördüğüm kadarıyla dahili grafik birimi için aktarılmış belleğin bir kısmı. BIOS üzerinden bu miktarı azaltabilirsiniz. APU sistemlerde gördüğümüz bir durum.
Windows tuşu ile r tuşuna bas önyukleme gelişmiş bellek üst sınırı olacak onu kapat sorunun düzelir eger kapaliysa aç bilgisayarı AC kapat tekrar kapat.
BIOS üzerinden PEG'i kullanıma açıp, IGD'yi kapamanız gerekiyor. IGD ayarını kapatmak için bir bölüm varsa ve bu bölümü bulabildiyseniz sorununuzu çözebilirsiniz.