D DarkManN Centipat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #1 Eki Görüntüle 1326386 8 GB RAM'in hepsini kullanmak istiyorum çünkü var. BIOS'ta ilgili ayar bulamadım. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2022
Eki Görüntüle 1326386 8 GB RAM'in hepsini kullanmak istiyorum çünkü var. BIOS'ta ilgili ayar bulamadım. Nasıl çözebilirim?
KS KS D DarkManN Centipat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #11 Metehan Berk Asıcı dedi: Ram vergisi. Genişletmek için tıkla... bu iyiydi. Emrecngz dedi: Dahili ekran kartına ayrılıyor o kısım. Genişletmek için tıkla... nasıl kapatırım? 494722 dedi: Kullanamazsınız! Genişletmek için tıkla... başkalarının bilgisayarında böyle bir şey yok bendede olmasın istiyorum çözümü yok mu? Artı 0 Eksi
Metehan Berk Asıcı dedi: Ram vergisi. Genişletmek için tıkla... bu iyiydi. Emrecngz dedi: Dahili ekran kartına ayrılıyor o kısım. Genişletmek için tıkla... nasıl kapatırım? 494722 dedi: Kullanamazsınız! Genişletmek için tıkla... başkalarının bilgisayarında böyle bir şey yok bendede olmasın istiyorum çözümü yok mu?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 8 Mart 2022 #12 DarkManN dedi: bu iyiydi. nasıl kapatırım? başkalarının bilgisayarında böyle bir şey yok bendede olmasın istiyorum çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, bu kapatabilecek bir şey değil. Donanımdan donanıma fark eder. O aradaki boyut farkını hissetmezsiniz. Eğer ram sıkıntınız varsa yanına bir 8 GB daha alın. Artı 0 Eksi
DarkManN dedi: bu iyiydi. nasıl kapatırım? başkalarının bilgisayarında böyle bir şey yok bendede olmasın istiyorum çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, bu kapatabilecek bir şey değil. Donanımdan donanıma fark eder. O aradaki boyut farkını hissetmezsiniz. Eğer ram sıkıntınız varsa yanına bir 8 GB daha alın.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.038 Çözümler 47 Yer Mersin 8 Mart 2022 #13 DarkManN dedi: Bu iyiydi. Nasıl kapatırım? Başkalarının bilgisayarında böyle bir şey yok bende de olmasın istiyorum çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Kapatamazsın. Başkalarının bilgisayarında da var bu yaygın bir durum. Fazla RAM istiyorsan bir tane daha tak. Artı 0 Eksi
DarkManN dedi: Bu iyiydi. Nasıl kapatırım? Başkalarının bilgisayarında böyle bir şey yok bende de olmasın istiyorum çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Kapatamazsın. Başkalarının bilgisayarında da var bu yaygın bir durum. Fazla RAM istiyorsan bir tane daha tak.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.210 Çözümler 86 8 Mart 2022 #14 DarkManN dedi: Bu iyiydi. Nasıl kapatırım? Başkalarının bilgisayarında böyle bir şey yok bende de olmasın istiyorum çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Ekranın görüntüsü IGPU'su veriyor o yüzden kapatamazsın ama ayrılan bellek miktarı azaltabilirsin. Artı 0 Eksi
DarkManN dedi: Bu iyiydi. Nasıl kapatırım? Başkalarının bilgisayarında böyle bir şey yok bende de olmasın istiyorum çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Ekranın görüntüsü IGPU'su veriyor o yüzden kapatamazsın ama ayrılan bellek miktarı azaltabilirsin.
4 461750 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 520 Çözümler 5 8 Mart 2022 #15 DarkManN dedi: bu iyiydi. nasıl kapatırım? başkalarının bilgisayarında böyle bir şey yok bendede olmasın istiyorum çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Dahili ekran kartına ayırılan kısmı kapatsanız bile görüntü alamazsınız. 300 mb için bu kadar takıntı yapmanıza gerek yok bende de böyle. Artı 0 Eksi
DarkManN dedi: bu iyiydi. nasıl kapatırım? başkalarının bilgisayarında böyle bir şey yok bendede olmasın istiyorum çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Dahili ekran kartına ayırılan kısmı kapatsanız bile görüntü alamazsınız. 300 mb için bu kadar takıntı yapmanıza gerek yok bende de böyle.
KS KS D DarkManN Centipat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #16 Emrecngz dedi: Kapatamazsın. Başkalarının bilgisayarında da var bu yaygın bir durum. Fazla RAM istiyorsan bir tane daha tak. Genişletmek için tıkla... Garanti dışı kalmaz mı? Bir de param yok. Artı 0 Eksi
Emrecngz dedi: Kapatamazsın. Başkalarının bilgisayarında da var bu yaygın bir durum. Fazla RAM istiyorsan bir tane daha tak. Genişletmek için tıkla... Garanti dışı kalmaz mı? Bir de param yok.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 8 Mart 2022 #17 DarkManN dedi: bu iyiydi. nasıl kapatırım? başkalarının bilgisayarında böyle bir şey yok bendede olmasın istiyorum çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Minimal de olsa fark vardır. Artı 0 Eksi
DarkManN dedi: bu iyiydi. nasıl kapatırım? başkalarının bilgisayarında böyle bir şey yok bendede olmasın istiyorum çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Minimal de olsa fark vardır.
KS KS D DarkManN Centipat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #18 Hououin Kyouma dedi: Ekranın görüntüsü IGPU'su veriyor o yüzden kapatamazsın ama ayrılan bellek miktarı azaltabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet sanırım öyle bir ayar gördüm biosta ama harici ekran kartı da var yani neden ayrılıyor. 461750 dedi: Dahili ekran kartına ayırılan kısmı kapatsanız bile görüntü alamazsınız. 300 mb için bu kadar takıntı yapmanıza gerek yok bende de böyle. Genişletmek için tıkla... Harici ekran kartı da var. Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: Ekranın görüntüsü IGPU'su veriyor o yüzden kapatamazsın ama ayrılan bellek miktarı azaltabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet sanırım öyle bir ayar gördüm biosta ama harici ekran kartı da var yani neden ayrılıyor. 461750 dedi: Dahili ekran kartına ayırılan kısmı kapatsanız bile görüntü alamazsınız. 300 mb için bu kadar takıntı yapmanıza gerek yok bende de böyle. Genişletmek için tıkla... Harici ekran kartı da var.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.210 Çözümler 86 8 Mart 2022 #19 DarkManN dedi: Evet sanırım öyle bir ayar gördüm BIOS'ta ama harici ekran kartı da var yani neden ayrılıyor. Genişletmek için tıkla... Görüntü vermesi için. Artı 0 Eksi
DarkManN dedi: Evet sanırım öyle bir ayar gördüm BIOS'ta ama harici ekran kartı da var yani neden ayrılıyor. Genişletmek için tıkla... Görüntü vermesi için.
KS KS D DarkManN Centipat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #20 Hououin Kyouma dedi: Görüntü vermesi için. Genişletmek için tıkla... windows 11 e yükseltsem düzelir mi acaba ? Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: Görüntü vermesi için. Genişletmek için tıkla... windows 11 e yükseltsem düzelir mi acaba ?