siradankullanici123
Hectopat
Fotoğrafları yükledim.
Görev yöneticisinde bellek %40 yazan yere bir defa tıklayın aşağı doğru ok çıksın bir de o zaman görev yöneticisinin resmini atarmısınız.
Fotoğrafları yükledim.
RAM miktarına göre harcıyor zaten. 4 GB RAM'da boşta 3,7 GB RAM kullanacak değil.Windows 10 Pro kullanıyorum ve 4 GB RAM var boşta %50 yani 2 GB kullanıyor.
Gayet normal bu kullanım.Tabii ki.
Birde benim bir sorum daha var burada sorabilir miyim yoksa yeni konu mu açmam lazım?
İsterseniz alt tarafların da fotoğrafını atabilirim.
RAM miktarına göre harcıyor zaten. 4 GB RAM'da boşta 3,7 GB RAM kullanacak değil..
Gayet normal bir kullanım. Benim RAM 16 olmasına rağmen %30 civarı kullanıyor. Sonuçta işletim sistemin kendisi de RAM kullanıyorRAM Corsair Vengeance 8 GB 3000 MHz CL16. XMP açık kullanıyorum.
Hayır, bu tamamen Windows'a ve kullandığınız programlara bağlı. Gerektiği kadarını önbellekliyor. İlla şu kadar kullanır diye bir şey yok yani.Hmm, yani ben bilgisayarıma 16 GB RAM taksam boşta 7.6 GB falan RAM kullanacak galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.