M Melih1967 Femtopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #1 Blackwake 12 GB RAM istiyor ama benim 8 GB RAM'im var, oyunu oynayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2020
Divine Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 357 3 Ekim 2020 #2 Oynayamazsınız bence zaten 1gb falan sistem kullanacak yetmez. Artı 0 Eksi
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 3 Ekim 2020 #3 Diğer bileşenler daha önemli. İnternette 2 adet 8 GB RAM ile test videosu buldum. 2-3 yıl önceki videolar ama pek fark olacağını sanmıyorum. Sürprizbozan: Videolar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Diğer bileşenler daha önemli. İnternette 2 adet 8 GB RAM ile test videosu buldum. 2-3 yıl önceki videolar ama pek fark olacağını sanmıyorum. Sürprizbozan: Videolar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et