Hocam iyi akşamlar sistem donanımlarının ve yüklü işletim sistemi nedir?Görev yöneticisinde kullanılabilir RAM miktarım maksimum 1 GB oluyor. Bunun çözümü yok mu?
Normalda 8 GB var.
Rtx 4050Hocam iyi akşamlar sistem donanımlarının ve yüklü işletim sistemi nedir?
Hocam size bazı sorularım olacak soruları cevaplarsanız daha iyi yardımcı olabilirimRtx 4050
Amd Ryzen 5
Windows 11 bugünde kullanılabilir 4 gb oldu
1-HayırHocam size bazı sorularım olacak soruları cevaplarsanız daha iyi yardımcı olabilirim
1. Windows'un çökmesine , hatalı, kararsız çalıştıracak birşey yaptınız mı?
2.Anakartın nedir?
3.Bios Güncelmi?
4.Windows 11 güncel mi? (Güvenlik , performans güncellemeleri)
5.En son ne zaman format attınız?
6.Ram i çıkarıp tekrar takmayı denediniz mi?
7.Bilgisayarınız taktığınız belleği görmemiş. Olabilir Belleği tam oturtamamış olabilir misiniz? Çıkarıp tekrar deneyin.
Hocam dediğiniz cevap ve görüntüye göre 1 soru soracağım aldığınızdan beri ilk günden beri böylemi?1-Hayır
2-3-4 cevabı resimde
5-6-7Laptop yeni
Yok böyle değil gta 5 te uzn süre oynarsam öyle oluyor ben ondan şüpheleniyorumHocam dediğiniz cevap ve görüntüye göre 1 soru soracağım aldığınızdan beri ilk günden beri böylemi?
Bu soru çok farketmez ama donanımsal sorun gibi gözüküyor markanın teknik servisine başvurun derim
Olabilir hocam burada aklıma takıldıda 8GB Windows 11'i nasıl kaldırıyor çünkü normal Windows 10'da bile ram %60 da çalışırken sizde nasıl ram kullanımı?Yok böyle değil gta 5 te uzn süre oynarsam öyle oluyor ben ondan şüpheleniyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.