Agon AG275QXN/EU monitör nasıldır?

ipatavatsizz

Kilopat
Arkadaşlar iyi midir sizce? Aldım yolda geliyor, daha iyi önerisi olan var mıdır? Pişman eder mi? Bilgisayarda her işi yaparım, dizi, film izlerim, kod yazarım, her türden oyun oynarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Black Smearing dışında harika bir monitör tavsiye ederim, siyah renklerde dediğim gibi black smearing yapıyor ben çözemedim. Belki çözen bir arkadaş yardımcı olur.

@Micropod @YüzbaşıJohnPrice Hocam merhabalar bugün elime geldi ürün aşağıya resimlerini bırakıyorum ürün sıfır itopyadan alınmış ve enucuzbudur yani GND bilişime ait yani güvenilir bir satıcı ancak üründe bariz şekilde kutu içinde tozlanmalar var sizce dolandırılıyor muyum gün içine kadar iade için işlem başlatabilirsiniz dediler. 14 günlük iade hakkı sunmadılar internetten aldım havale ile ödeme yaptım? Genel olarak ben monitörden memnunum ghosting testinden bir şey anlamadım ama ölü piksel çıkmadı. Gayet güzel bir monitör kırık çıkık görmedim. Siz olsaydınız ne yapardınız?

1765804308965.png
1765804316820.png
1765804324801.png

Genel olarak her yerinde maalesef toz var az da olsa yayılmış halde. Bilemedim. Kazıklanıyor muyum?

1765804474092.png
1765804482038.png
1765804489945.png

Bu da kutusunun hali. Bana geldiği gibi böyleydi. Kargoda mı bu halde geldi depodan mı bilmiyorum daha önce İtopya'dan tedarik etmişler onun kargo etiketi duruyor belki o zamandan kalmadır.

Zaten bir bant tutuyordu ön tarafını, yanları da aynı resimdeki gibi hafif aralıklı kalmış bir haldeydi.

@Micropod @YüzbaşıJohnPrice hocam merhaba bugün elime geldi ürün aşağıya resimlerini bırakıyorum ürün sıfır İtopya'dan alınmış ve enucuzbudur yani gnd bilişime ait yani güvenilir bir satıcı ancak üründe bariz şekilde kutu içinde tozlanmalar var sizce dolandırılıyor muyum gün içine kadar iade için işlem başlatabilirsiniz dediler. 14 günlük iade hakkı sunmadılar internetten aldım havale ile ödeme yaptım? Genel olarak ben monitörden memnunum ghosting testinden bir şey anlamadım ama ölü piksel çıkmadı. Gayet güzel bir monitör kırık çıkık görmedim. Siz olsaydınız ne yapardınız?

Eki Görüntüle 2622314Eki Görüntüle 2622315Eki Görüntüle 2622317

Genel olarak her yerinde maalesef toz var az da olsa yayılmış halde. Bilemedim. Kazıklanıyor muyum?

Eki Görüntüle 2622321Eki Görüntüle 2622323Eki Görüntüle 2622325

Bu da kutusunun hali. Bana geldiği gibi böyleydi. Kargoda mı bu halde geldi depodan mı bilmiyorum daha önce İtopya'dan tedarik etmişler onun kargo etiketi duruyor belki o zamandan kalmadır.

Zaten bir bant tutuyordu ön tarafını, yanları da aynı resimdeki gibi hafif aralıklı kalmış bir haldeydi.

Bro faturayı kontrol et garantiyi kontrol et ölü piksel ghosting testlerini yap bir sıkıntı çıkmazsa kullan bence.

Biraz kıl kaptım ya. Ama çok memnun kaldım monitör on numara. Ghosting testini 60Hz'de yapmışım 165'e çekince ufolar bir rahatladı. G-Menu uygulamasını da kurdum ayarları tık tık yapabiliyorsun oradan klavye-fare onları da hub'ına bağladım. Zaten Tilt, Swivel, Pivot destekli en ucuz monitör buydu, Rapid VA olması işime geldi tek eksiği hoparlör olmaması dedim içimden o kadar. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Ölü piksel yok.
Black Smearing testi aradım ancak bulamadım.

Geri vermeyeceğim kararımı verdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı