8 GB RAM'li sisteme 32 Bit Windows kuran bakkal

Bakkal derken arkadaş şunu kastetmiş, bakkal kendi kullandığı 8GB Ram'li bilgisayara 32Bit Win 10 kurmuş sanırsam.
Benim başıma hiç gelmedi şükür :). Bakkallarla işim olmaz.
Fakat başkalarının başına gelmiş midir diye bu konuyu açtım :D.

Hiç adam akıllı donanım bilgisine sahip olmayıp bir format atmaya her şeyi bilen (!) "Bilgisayarcı" dükkanlarına bakkal diyoruz.

Şöyle bir anımı anlatayım. Bizim eski püskü pentinium GT 9400 4 GB RAM'lı bir PC miz vardı. Bizim bakkal bu PC'ye her zaman Windows 7 32 Bit kurarmış. Babam bizim bakkala formata götürüyordu dedimki bakkala söyle Windows 8.1 yapsın. Babam o zamanlar Point Blank oynuyor o da 6 GB boyutundaydı. Babam bakkala demiş çocuk 8.1 istiyor bizimki demişki 8.1 yaparsam Point Blank 11GB olur. Yani o zamanlar küçüğüz düşünüyorum lan nasıl olur bu alt tarafı 8.1 yapçak point ile ne alakası var. Sonradan öğrendim o sisteme Windows 10 64 Bit kurdum.

Şöyle bir anımı anlatayım. Bizim eski püskü pentinium GT 9400 4 GB RAM'lı bir PC miz vardı. Bizim bakkal bu PC'ye her zaman Windows 7 32 Bit kurarmış. Babam bizim bakkala formata götürüyordu dedimki bakkala söyle Windows 8.1 yapsın. Babam o zamanlar Point Blank oynuyor o da 6 GB boyutundaydı. Babam bakkala demiş çocuk 8.1 istiyor bizimki demişki 8.1 yaparsam Point Blank 11GB olur. Yani o zamanlar küçüğüz düşünüyorum lan nasıl olur bu alt tarafı 8.1 yapçak point ile ne alakası var. Sonradan öğrendim o sisteme Windows 10 64 Bit kurdum.
Hocam sizin yaptığınız daha kötü 4 GB RAM'li sisteme Windows 10 mu kurulur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı