Hehehe, Torbox'ım vardı bir tane, şimdi buna da emulator misali yaparım bir şeyler.
Benim PC´yi ne zaman geçecek diye bekliyordum ki geçti sonunda.![]()
Hocam valla, overclocklayana güzel.Bence gereksiz olmuş. Onun yerine işlemciye önem vermeliler. Mevcut haliyle hala benim eski telefonumdan daha yavaş ve muadili sayılacak diğer markaların klonlarına kıyasla çok daha yavaş. Üzerine PCI 4.0 X570 çipsetlerdeki gibi ufak bir fan koyup işlemciyi daha güçlü yapsalar tadından yenmez. Şöyle bir SD865 falan atmak çok mu zor?![]()
Zor. SD865'in maliyeti Raspberry Pi'nin satış fiyatından fazla. 7 nanometre ve neredeyse PS4 kadar güçlü GPU barındıran bir işlemci. Ucuz olması beklenemez.Bence gereksiz olmuş. Onun yerine işlemciye önem vermeliler. Mevcut haliyle hala benim eski telefonumdan daha yavaş ve muadili sayılacak diğer markaların klonlarına kıyasla çok daha yavaş. Üzerine PCI 4.0 X570 çipsetlerdeki gibi ufak bir fan koyup işlemciyi daha güçlü yapsalar tadından yenmez. Şöyle bir SD865 falan atmak çok mu zor?![]()
Hocam onu lafın gelişi demiştimZor. SD865'in maliyeti Raspberry Pi'nin satış fiyatından fazla. 7 nanometre ve neredeyse PS4 kadar güçlü GPU barındıran bir işlemci. Ucuz olması beklenemez.
Işlemciyi geliştirmeye yeter ancak SD865'i unut.Hocam onu lafın gelişi demiştim. Bu 8 GB versiyonu 75 dolar, bence 35'ten 75'e işlemciyi iyileştirmeye yetecek bir artış. Mevcut kurla onun yerine ikinci el kasa toplanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.