EKO ! [MDAV] Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 389 6 Haziran 2020 #31 Zurich dedi: Pardon 8+8 pin bağlı. Yanii bayağı harcıyor. RX580 daha güçlü ama super ise aynı denebilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kafa kafayalar 580'in eksileri çok 1650'nin ise sadece 4 GB olması.
Zurich dedi: Pardon 8+8 pin bağlı. Yanii bayağı harcıyor. RX580 daha güçlü ama super ise aynı denebilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kafa kafayalar 580'in eksileri çok 1650'nin ise sadece 4 GB olması.
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 6 Haziran 2020 #32 Eğer RX580 alacak isen benimkini almanı öneririm. Fabrikasyon overclocklu olduğu için.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 6 Haziran 2020 #33 Ömer Faruk45 dedi: Arkadaşlar bana ısınmayan, mavi ekran hatası falan vermeyen RX serisinden 8 GB olan ekran kartı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ucuza bulundugu taktirde RX580 ve 590 Special Edition.
Ömer Faruk45 dedi: Arkadaşlar bana ısınmayan, mavi ekran hatası falan vermeyen RX serisinden 8 GB olan ekran kartı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ucuza bulundugu taktirde RX580 ve 590 Special Edition.
Ö Ömer Faruk45 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 54 6 Haziran 2020 #34 Zurich dedi: Eğer RX580 alacak isen benimkini almanı öneririm. Fabrikasyon overclocklu olduğu için. Genişletmek için tıkla... Almasına alırım da faturaya kaç TL yansır onu bilemedim
Zurich dedi: Eğer RX580 alacak isen benimkini almanı öneririm. Fabrikasyon overclocklu olduğu için. Genişletmek için tıkla... Almasına alırım da faturaya kaç TL yansır onu bilemedim
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 6 Haziran 2020 #35 EKO ! [MDAV] dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kafa kafayalar 580'in eksileri çok 1650'nin ise sadece 4 GB olması. Genişletmek için tıkla... Yazımda dedimki super ise aynı denilebilir yazdım. MSI Radeon RX 580 Armor GP OC 8GB 256Bit 16X | Trendyol Trendyol.com sayesinde MSI ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz. www.google.com Bu arada en ucuz olarak bulduğum.
EKO ! [MDAV] dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kafa kafayalar 580'in eksileri çok 1650'nin ise sadece 4 GB olması. Genişletmek için tıkla... Yazımda dedimki super ise aynı denilebilir yazdım. MSI Radeon RX 580 Armor GP OC 8GB 256Bit 16X | Trendyol Trendyol.com sayesinde MSI ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz. www.google.com Bu arada en ucuz olarak bulduğum.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 6 Haziran 2020 #36 Ömer Faruk45 dedi: Nasıl bir hız ne demek istediniz . Genişletmek için tıkla... 3.500 TL'ye koymus RX 580'i. O kadar para verilmez bu Kart'a.
Ömer Faruk45 dedi: Nasıl bir hız ne demek istediniz . Genişletmek için tıkla... 3.500 TL'ye koymus RX 580'i. O kadar para verilmez bu Kart'a.
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 6 Haziran 2020 #37 Ömer Faruk45 dedi: Almasına alırım da faturaya kaç TL yansır onu bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ortalama benim bilgisayarım 30 TL yakıyor yani alabilirsin sıkıntı yok yine de.
Ömer Faruk45 dedi: Almasına alırım da faturaya kaç TL yansır onu bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ortalama benim bilgisayarım 30 TL yakıyor yani alabilirsin sıkıntı yok yine de.