8 GB RX570 Sapphire Pulse mi yoksa 4 GB MSI RX 570 OC mu?

ErkanGocmen

Hectopat
Merhaba yakın zamanda ekran kartı alacağım fakat kararsız kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim. GTA 5, BF 5, PUBG gibi oyunlar oynayacağım.

Sistemim.
16 GB RAM 1866MHz.
i5 3570.
Aerocool 600W 80+

İşlemci bazlı oyunlarda darboğaz yaşayacağımı biliyorum bu çok fazla sorun yaratır mı? 1500 TL bütçem var sizce bu iki ekran kartından birini mi tercih etmeliyim yoksa bu fiyata başka ekran kartı öneriniz var mı?

İncehesap Gaming gecelerini takip etmeni öneririm. Geçen hafta RX570 8 GB 1200 TL'ye düştü. 1650 Super veya 5500XT düşürür alırsın. Acelen yoksa ve sıfır almak istiyorsan cuma saat 22.00 bekle.

Daha iyi bir seçim olacaktır. Ama işlemcinizden dolayı hafif darboğaz olabilir.

Merhaba yakın zamanda ekran kartı alacağım fakat kararsız kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim. GTA 5, BF 5, PUBG gibi oyunlar oynayacağım.

Sistemim.
16 GB RAM 1866MHz.
i5 3570.
Aerocool 600W 80+

İşlemci bazlı oyunlarda darboğaz yaşayacağımı biliyorum bu çok fazla sorun yaratır mı? 1500 TL bütçem var sizce bu iki ekran kartından birini mi tercih etmeliyim yoksa bu fiyata başka ekran kartı öneriniz var mı?

1650 Super çok çok çok daha iyi olur o bütçede. Hem güç tüketimi aşırı düşük performansına göre hem OC ile neredeyse 1660 kadar ki OC'lu halde bile ısınmamasına rağmen hem driver konusunda kat kat daha iyi ve stabil, sorunsuz, risksiz vb gibi farklar ve çok daha performanslı zaten özellikle BF 5 harici GTA V ve PUBG'nin NVIDIA tabanlı bir oyun olduğunu düşünürsek ki BF'de bile sollar zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı