8 GB ve 16 GB RAM arasında çok fark var mı?

Oynadığın oyun BF5, Watch Dogs 2, GTA 5, COD Warzone gibi ağır oyunlar değilse 8 GB yeterli.

İkiside aynı fiyata geliyor yani Monster var bende sitesinde öyle gösteriyordu? Tabi markaları neler açıkçası bilmiyorum. Ve bir sroum daha var dizüstü bilgisayarlarda birden fazla M2 SSD takmak için PCI slotu oluyor mu?

RAM miktarı senin bilgisayarı ne için kullandığına göre değişir. Eğer SSD alırsan hem sistem daha hızlı açılır hemde kullandığın programlar daha hızlı başlar. RAM pek fark yaratmaz eğer oyun için kullanmıyorsan. 500 GB SSD al.

1 TB HDD mi 550 GB SSD mi? Diye sorarsan ona net bir cevap veremem ben 1TB SSD alır ömür boyu kullanırdım.

Var hocam. Ama aşırı bir fark yok. Mesela 4GB RAM ile 8GB RAM arasında ciddi bir fark var. Tabii bu yapılan işe göre değişecektir.
4GB RAM'den 8 GB RAM'e geçmekle, 8 GB RAM'den 16 GB RAM'e geçmek arasında çok fark var. 4 GB RAM ile Windows 10 bile daralıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…