8 gen 3 CPU OnePlus 13r için emülatör önerisi

virtuemta

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 8 gen 3 CPU'lu OnePlus 13r aldım ayrıca telefonu içine konulan koldan temin ettim. İstediğim switch PS2 3 4 gibi güçlü konsolları emule etmek. Kullanan var mı? Adı nedir? Yardımcı olur musunuz?

Merhaba 8 gen 3 CPU'lu OnePlus 13r aldım ayrıca telefonu içine konulan koldan temin ettim. İstediğim switch PS2 3 4 gibi güçlü konsolları emule etmek. Kullanan var mı? Adı nedir? Yardımcı olur musunuz?
PS2 için NetherSX2, PS3 için ise henüz erken aşamada ve pek stabil olmayan RPCSX-ui-android emülatörü mevcut. PS4 için ise mobilde henüz çalışan bir emülatör bulunmuyor. Ancak işlemcin PC emülasyonları için oldukça güçlü, bu yüzden GameHub veya Winlator gibi emülatörleri kullanabilirsin. Bunların dışında Nintendo Switch emülasyonu da deneyebilirsin 'Eden emulatörünü öneririm bunun içinde.

PS2 için nethersx2, PS3 için ise henüz erken aşamada ve pek stabil olmayan rpcsx-UI-Android emülatörü mevcut. PS4 için ise mobilde henüz çalışan bir emülatör bulunmuyor. Ancak işlemcin PC emülasyonları için oldukça güçlü, bu yüzden gamehub veya winlator gibi emülatörleri kullanabilirsin. Bunların dışında Nintendo Switch emülasyonu da deneyebilirsin 'eden emulatörünü öneririm bunun içinde.

Anlaşılan PS2 tek stabil galiba rpcsx sitesinde Android ibaresini göremedim. Eden emülatörü güncel olsa gerek Yuzu ruh filan vardı galiba eskiden onlar yok sanki.

Anlaşılan PS2 tek stabil galiba rpcsx sitesinde Android ibaresini göremedim. Eden emülatörü güncel olsa gerek Yuzu ruh filan vardı galiba eskiden onlar yok sanki.
YUZU'u Nintendo kapattırdı. Kapandıktan sonra açık kaynak kodlu olduğu için türevleri çıktı hep.
PS2 için şahsen AetherSX2 kullanıyorum, 7 Gen 3 ile bile çok akıcı oluyor. NetherSX2 tabi daha güncel ve optimize olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı