8 Mbps ile GTA 5 indirmek

Akşama doğru Windows 8.1'den 10'a geçeceğim. Geçerken format atacağımdan dolayı tüm oyunlarımla birlikte GTA'da silinecek. Lanet internetim 500kb olduğu için muhtemelen 1 haftaya iner. xC

En son öyle yaptığımda Bilgisayar sırf fareyi oynattım diye donuyordu öyle vasat bir bilgisayarım var.
1. saydafaki yanıtıma bir bakar mısın? Belki senin orada destekleniyordur.
En son öyle yaptığımda Bilgisayar sırf fareyi oynattım diye donuyordu öyle vasat bir bilgisayarım var.
Hocam bu arada yanlış anlama ama vasatın anlamı kötü demek değil orta demek. Dilimizde yanlış kullanıyoruz. Sakın beni 'İnternet İmla Hatası Savar' falan zannetmeyin :D . Amacım sinirlendirmek değil.

Müşteri hizmetlerinin 8, Türk Telekom testlerinin 7 Mbps dediği sınırsız ama rezalet internetim GTA 5'i ne kadar sürede indirir? Fiber altyapının asla gelmeyeceği rezalet bir yerde yaşıyorum. Gerçi bu konuda hepimizin kazıklandığı bir ülkede yaşıyoruz ama neyse. :D
800KB/S hız ile 2 gunde indirmiştim 76 GB iken.

Hocam Steam'de zaten yazar kalan süre.
Cracklı indiriyorsanda yeni Truva Atları'n hayırlı olsun.

Ha bu arada bizim burada bir internet sağlayıcısı buldum. İsim EMA İnternet tarifeler ilden ile değişiyor ama, Kayseri'de sınırsız 8mbps ayda 30tl, 16mbps ayda 40 tl. İstersen senin yaşadığın yerde destekleniyorsa bir dene. Tanıdığım kullananlar var oldukça iyi duruyor. Dolandırıcılık değil hem Türk telekom falan iş ortaklarımıymış neymiş :D
Bir bak istersen: Ema Telekom İnternet Bilişim Hizmetleri

Pingin var mı oyunlarda? Ben iki yıl Türk Telekom kullandım ve tahattüt bittikten sonra yeniden alalı 6 ay oldu. Her oyunda ping alıyorum 1MB download var bana hiç yetmiyor upload hızını bilmiyorum ama muhtemelen oda düşüktür

Pingin var mı oyunlarda? Ben iki yıl Türk Telekom kullandım ve tahattüt bittikten sonra yeniden alalı 6 ay oldu. Her oyunda ping alıyorum 1MB download var bana hiç yetmiyor upload hızını bilmiyorum ama muhtemelen oda düşüktür
416497

Şimdi bu sistem ininal kart gibi ön ödemeli. Para yükleyip istediğin tarifeyi alıyorsun ama bizim tanıdık buranın yetkilisi biz parayı elden veriyoruz. Normalde 16mbps'ydi 40 tl veriyorduk, bu ay bitti biz de ona açtırsın diye söyledik o da 8mbps yüklemiş.
Bu arada bi not düşelim: Steam Community :: M£#mute! (ekleyin rekabetçi girelim)

Eki Görüntüle 416497
Şimdi bu sistem ininal kart gibi ön ödemeli. Para yükleyip istediğin tarifeyi alıyorsun ama bizim tanıdık buranın yetkilisi biz parayı elden veriyoruz. Normalde 16mbps'ydi 40 tl veriyorduk, bu ay bitti biz de ona açtırsın diye söyledik o da 8mbps yüklemiş.

Kotalı mı kullanıyorsun?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı