8 Mbps internet için modem önerisi

PoisonMath

Megapat
Yer
Osmaniye
8 Mbps internet için 3 aylık bir kullanımda benim işimi görecek modem arıyorum. Sıfır ve uygun fiyatlı önerilerinizi bekliyorum. Varsa 100 TL ve altı tercihimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece 3 ay kullanacağım. Köyde olduğum için altyapı gelişmiş değil. Üniversite okuduğum için yurtta kalıyorum zaten. Türk telekomdan baglatmayi düşünüyorum. Onlar 160 tl modem ücreti verdiler. Herhangi bir fikriniz var mı ne tarz modem gönderdikleri hakkında. İyi birşey ise onu alabilirim. 😊

Telekomun vereceği modemi sorabilirsiniz. Marka modelini öğrenin buradan yazın alın almayın deriz.
Ayrıca köyde 8 Mbps internet için yeni modeme gerek yok gidin 20 25 liraya çalışan bir ikinci el modem alın sorun olmaz.

Vdsl modem verdikleri yazıyor, kampanya kısmında. Acaba vınn benzeri modemler varsa onlardan mı alsam. Yurda geçtiğim zamanda turkcell de bulunan bir mobil paketten almayi düşünüyorum. Onlarda hat veriyor ayrıca. Kafam baya karışık. 😊

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı