- Makaleler
- 66
Adil Kullanım Kotası nın yüksek olan bir paketten almayı tercih ediniz.
iCalc - Bandwidth Calculator - Transfer Rate, KB, MB, GB, File Size - iBeast Business Solutions Buraya göre 3 mbps saniyede 375 kilobaytmış.
Hanginizin dediği doğru ?Evet onun gibi bir şeydir (1 mbps = 375 k) ama indirdiğiniz bir çok site bu hızı vermez. Özellikle de turbobit gibi premium download siteleri. Torrentte ancak bu hızları görebilirsin.
Evet öyledir ama indirdiğiniz bir çok site bu hızı vermez. Özellikle de turbobit gibi premium download siteleri. Torrentte ancak bu hızları görebilirsin.
Bayiisine gidip AKK'yi yükselttirebilirmiyim ? Ücreti ne kadar olur ?Adil Kullanım Kotası nın yüksek olan bir paketten almayı tercih ediniz.
AKK'yi 2 katına çıkarmayı tercih ederim.AKK olmayan paketlere geçebilirsin. Ücret genelde 2 katına çıkar.
Doğru trackerlar ile 2 mb/s yi görüyorum.Ben Torrentte bile görmüyorum o hızları.
Bu nedenle 50 Mbps bir hızınız var diyelim. Onu 8'e bölersiniz. 50/8=6,25. Saniyede 6,25 MB ile indirirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.