8 Mbps internetle Valorant'ta ping oluyor

ibrahimkocal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 8Mbps hız alan internet paketim var. Modem 3-4 yıllık oldu. Normalde telefonla girerken bile bazen Instagram'da akış yenilemediği zamanlar dahi oluyor ama normalde iyi. 3-4 ay önce aynı internetle 2 günde 30GB+lık FIFA'yı indirdim tahminimden de iyi indirdi. Ama Valorant'ta girince ping inanılmaz dengesizleşiyor. 40'lardan, 300'e, 700'e. Sonra tekrar 40'lara falan. Ya iyi ya çok kötü. Ethernet kablosuyla denedim bir gün sabitledi pingi. Ama başka bir gün denediğimde ping 1K lardaydı. PC'de Wi-Fi 6 var. Sorun ne olabilir? Paketle ilgili mi ya da modem mi eskidi? Wi-Fi'de 5 kademe çekse bile 10-15 metrelik Ethernet kablosu iş görür mü?

Dosya Ekleri

• unknown.png
    3,7 MB · Görüntüleme: 130

2 side. Paketiniz çok düşük. Modem eski.

Kablo ile kullandığınızda bile ping oluyorsa ya başkası kullanıyor interneti ya da kullandığınız cihaz güncelleme yapıyordur.

Ethernet kablosu iş görür yeni modem ve yüksek paketle daha iyi olur.

8mbps kullanıyordum önceden, indirme hızı düşük olduğu için doğal olarak yavaş indiriyordu ama oyunlarda ping olmuyordu. Bağlantınız stabil değil herhalde.

Hocam neden 8Mbps kullanıyorsunuz?
hocam normalde oyun oynamayan biriydim. eski emektar laptopumla ayrılıp yenisine geçtim. yazılım için ve bu neticeyle arkadaşlarla valo atıyoruz. sadece 16mbps tarifeye gecmek yetmez dimi. Sadece valoya girince patlıyor oynanmayacak hale geliyor. Fifa online 4 ' de bile patlamaya baslamıstı son zamanlar. Bir cihazla instagrama wpye vs. farketmez. Video atılıyorsa internet donuyor. O video gidene kadar internet kulllanılamaz hale geliyor.

8mbps kullanıyordum önceden, indirme hızı düşük olduğu için doğal olarak yavaş indiriyordu ama oyunlarda ping olmuyordu. Bağlantınız stabil değil herhalde.
ben de tam tersi 3 ay önce fifa 21 . 1 ay öncede 42gb fifa 22 indirdim 600-800kb ile yaptım bunu ve ben buna sükrediyorum yani :d ama oyunda patlıyo
Upload hızı nedir?
upload hızı rezalet cok 0.4-.06
download 5-6 mbps geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…