8 Mbps internetle Valorant'ta ping oluyor

Hocam normalde oyun oynamayan biriydim. Eski emektar laptopumla ayrılıp yenisine geçtim. Yazılım için ve bu neticeyle arkadaşlarla Valorant atıyoruz. Sadece 16Mbps tarifeye gecmek yetmez değil mi? Sadece Valorant'ya girince patlıyor oynanmayacak hale geliyor. FIFA Online 4'de bile patlamaya baslamıstı son zamanlar. Bir cihazla instagrama wpye vs. fark etmez. Video atılıyorsa internet donuyor. O video gidene kadar internet kulllanılamaz hale geliyor.

Hocam Wi-Fi ile de alakalı olabilir bende 2 3 hafta önce Ethernet geçtim çağ atladım FIFA Online 4 de 11k ping gördüm videolar acilmiyordu bile yapabilirsiniz paket yükseltin ve mesafeyi ölçüp bir kablo alın uzunluğu önemli değil hıza etkisi yok.
 
Hocam bende 13 senelik modem var 12 senelik 8 Mbps ADSL kullanıcısıydım. (Şimdi 16 Mbps kullanıyorum ama konumuz bu değil. 😁) Ping sorunları oluyordu ama ya çok kişi bağlanıyordu veya ISS kaynaklıydı. Bunların dışında 25-30 ms alıyordum. Ethernet kullanıyordum bu arada.
 
upload hızı rezalet cok 0.4-.06
download 5-6 mbps geliyo
Video yüklerken internete yüklüyorsunuz yani upload hızından kullanılıyor, 0.4 0.6 vb. günümüzün çok gerisinde yükleme hızları, upload başka bir şeyi internete yüklemekle meşgul iken Valorant'a yetiştirecek upload bulamıyor buda pinge sebep oluyor.
 
Hocam Wi-Fi ile de alakalı olabilir bende 2 3 hafta önce Ethernet geçtim çağ atladım FIFA Online 4 de 11k ping gördüm videolar acilmiyordu bile yapabilirsiniz paket yükseltin ve mesafeyi ölçüp bir kablo alın uzunluğu önemli değil hıza etkisi yok.
ya bugün ethernet takıp bile düzelmeyince simdi kablo alırım iş görmez diye süpheye düştüm
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı