8 Mbps internetle Valorant'ta ping oluyor

Hocam Wi-Fi ile de alakalı olabilir bende 2 3 hafta önce Ethernet geçtim çağ atladım FIFA Online 4 de 11k ping gördüm videolar acilmiyordu bile yapabilirsiniz paket yükseltin ve mesafeyi ölçüp bir kablo alın uzunluğu önemli değil hıza etkisi yok.

Kablo ile kullandığınızda bile ping oluyorsa ya başkası kullanıyor interneti ya da kullandığınız cihaz güncelleme yapıyordur.
internete 3-4 telefon bağlı kalıyor genelde. Tv ye ethernetle bağlı ama

Hocam bende 13 senelik modem var 12 senelik 8 Mbps ADSL kullanıcısıydım. (Şimdi 16 Mbps kullanıyorum ama konumuz bu değil. ) Ping sorunları oluyordu ama ya çok kişi bağlanıyordu veya ISS kaynaklıydı. Bunların dışında 25-30 ms alıyordum. Ethernet kullanıyordum bu arada.

upload hızı rezalet cok 0.4-.06
download 5-6 mbps geliyo
Video yüklerken internete yüklüyorsunuz yani upload hızından kullanılıyor, 0.4 0.6 vb. günümüzün çok gerisinde yükleme hızları, upload başka bir şeyi internete yüklemekle meşgul iken Valorant'a yetiştirecek upload bulamıyor buda pinge sebep oluyor.

ya bugün ethernet takıp bile düzelmeyince simdi kablo alırım iş görmez diye süpheye düştüm

ya bugün ethernet takıp bile düzelmeyince simdi kablo alırım iş görmez diye süpheye düştüm
Wi fi den iyidir hocam.Birde 4 kişi bağlanıyor diyorsunuz sinyaller çalışabilir ve paketi yükseltmeniz lazım bu kadar kişiye bu hız çok az.

Valorantı adam akıllı oynamak için en az 24-35mbit hız lazım. Artı modemin dandikliğiyle ping kaçınılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…