8 Mbps upload ile yayın açılabilir mi?

hyperx456

Hectopat
8 Mbps upload almaktayım.

İnternet hız testi sonucum: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test

Sistem:
Görüntü bağdaştırıcıları: AMD Radeon(tm) Vega 8 Graphics.
NVIDIA GeForce GTX 1650.
İşlemciler: AMD Ryzen 5 3550h with Radeon Vega Mobile gfx (aygıt yöneticisinde 8 tane var alt alta)
RAM: 8 GB RAM.
Sistem türü: 64X.
Her şeyi verdim 4 saniye vb. gecikmesi olan drop vb. olmasını istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
720p60 rahat açarsınız ama yüksek sistem isteyen oyunlarda biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. (Fortnite zorlayabilir örnek olarak)

8 Mbps upload almaktayım.

İnternet hız testi sonucum: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test

Sistem:
Görüntü bağdaştırıcıları: AMD Radeon(tm) Vega 8 Graphics.
NVIDIA GeForce GTX 1650.
İşlemciler: AMD Ryzen 5 3550h with Radeon Vega Mobile gfx (aygıt yöneticisinde 8 tane var alt alta)
RAM: 8 GB RAM.
Sistem türü: 64X.
Her şeyi verdim 4 saniye vb. gecikmesi olan drop vb. olmasını istemiyorum.

İnternet modelin ne ise TTNET Vodafone'e Superonline Türk Telekom müşteri hizmetlerini ara uploadım düşük yükseltmek istiyorum 10 ve 15'e getir en fazla 15 25 TL alırlar bende 15 TL aldılar.

Gecikme oluyor işte en sinir olduğum şey bu.
1612808636282.png
Ve
1612808652385.png
Bu kısımlarda ne yapıcam güzel bir yayın için gecikmesi az olan ve drop yemen en güzel hangi ayarları yapmalıyım?

Yayını nereden açmayı planlıyorsunuz veya açıyorsunuz.

Facebook yayınları +10 saniye gecikmeli geliyor en az. Siz ekstra gecikme istiyorsanız eğer OBS üzerinden yayın gecikmesi ayarı var.

Twitch üzerinde +5 saniye gecikmeli geliyor.

Gecikme olayları donanımın etkisinde kalsa da yayın açtığınız alanın zorunlu gecikme değeri sizinle alakalı bir durum değil.

3-5 saniye ile facebook üzerinde yayın yapıyorum diyen varsa yalan söylüyordur.

Bir aydır gecikme olayına çözüm bulmakla uğraştım ama sonuç yok.

8 GB yayın için yeterli değil. Ciddi sorunlar yaşarsın. En az 16 GB şart artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı