8 pin bağlantı bulunan ekran kartına 6 pin kablo bağlamak

ContisTR

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ekran kartım RX470. güç bağlantı yeri 8 pinli istiyor, bende 2 adet 6 pinli giriş var. Bir tanesini taktım lakin performans olarak düşük olur mu FPS bakımından?

Ya da diğer 6pinlinin sadece 2 pinini soksam sıkıntı yaratır mı? Ne yapmalıyım, yardımcı olursanız çok sevinirim. Kaç gündür kafama takılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, 6 pin ile çalıştırmak tavsiye edilmiyor. Dönüştürücü alabilirsiniz.

GTX 760 kullanırken 8 pin girişe 6 pin taktığımda görüntü gelmiyordu. Sizin konunuzla tam alakası var mı bilmiyorum ama.

Hocam, 6 pin ile çalıştırmak tavsiye edilmiyor. Dönüştürücü alabilirsiniz.Eki Görüntüle 793384
Peki bu nasıl bir dönüştürücü tam olarak pek bir bilgim yok?
GTX 760 kullanırken 8 pin girişe 6 pin taktığımda görüntü gelmiyordu. Sizin konunuzla tam alakası var mı bilmiyorum ama.
Ekran var sıkıntı yok lakin ekran kartına zarar verir diye korkuyorum bu dönüştürücüyü nasıl alabilirim? diğer 6pinin 2 binini takmayayım o zaman değil mi?

Şunun gibi alsam sıkıntı olur mu molex ten 8pin çevirin önerilenler onlar hep illa senin attığın gibi mi olmalı ?

Molex den dönüştürücü tavsiye etmem. Alacaksanız 6 pin to 8 pin dönüştürücü alın.

Aynen hocam. İyi bir aparat alın. Tamamdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…