Çözüldü 8 pin ekran kartına 6 pin güç kablosu takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ege Kurnaz

Hectopat
Daha fazla  
8 Pin ekran kartına 6 pin güç kablosu takılır mı? Ekran kartımda 8 pin var. Benim kasamda 6 pin var. Taksam bir sıkıntı olur mu? Düzgün çalışır mı?

Çözüm
Ben taktım çalışmadı o yüzden internetten çevirici kablo satın aldım. Size de almanızı tavsiye ederim.
8 Pin ekran kartına 6 pin güç kablosu takılır mı? Ekran kartımda 8 pin var. Benim kasamda 6 pin var. Taksam bir sıkıntı olur mu? Düzgün çalışır mı?
6 pin ve yanında da 2 pin daha olacaktır birleştirip 8 pin olarak takabilirsiniz.
Dostum bende 2 tane 6 pin var birisi boşta kalıyor onu 2 pine çevirebilir miyim var mı öyle birşey?
Veya ekran kartım Sapphire RX470 4gb 8 pin girişi var yalnızca 6 pin taksam çalışır mı acaba fazla zorlamadan.

Ben taktım çalışmadı o yüzden internetten çevirici kablo satın aldım. Size de almanızı tavsiye ederim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…