E Ege Kurnaz Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2020 #1 8 Pin ekran kartına 6 pin güç kablosu takılır mı? Ekran kartımda 8 pin var. Benim kasamda 6 pin var. Taksam bir sıkıntı olur mu? Düzgün çalışır mı?
8 Pin ekran kartına 6 pin güç kablosu takılır mı? Ekran kartımda 8 pin var. Benim kasamda 6 pin var. Taksam bir sıkıntı olur mu? Düzgün çalışır mı?
Çözüm Tonyukuk 2 Mayıs 2020 Ben taktım çalışmadı o yüzden internetten çevirici kablo satın aldım. Size de almanızı tavsiye ederim. Ege Kurnaz dedi: 8 Pin ekran kartına 6 pin güç kablosu takılır mı? Ekran kartımda 8 pin var. Benim kasamda 6 pin var. Taksam bir sıkıntı olur mu? Düzgün çalışır mı? Genişletmek için tıkla...
Ben taktım çalışmadı o yüzden internetten çevirici kablo satın aldım. Size de almanızı tavsiye ederim. Ege Kurnaz dedi: 8 Pin ekran kartına 6 pin güç kablosu takılır mı? Ekran kartımda 8 pin var. Benim kasamda 6 pin var. Taksam bir sıkıntı olur mu? Düzgün çalışır mı? Genişletmek için tıkla...
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 1 Ocak 2020 #2 Ekran kartınız ve PSU modeliniz nedir? Ekran kartı düzgün çalışır ancak yetersiz bir güç kaynağı veya kalitesiz ise bütün sistem çöp olabilir. Artı 0 Eksi
Ekran kartınız ve PSU modeliniz nedir? Ekran kartı düzgün çalışır ancak yetersiz bir güç kaynağı veya kalitesiz ise bütün sistem çöp olabilir.
KS KS E Ege Kurnaz Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2020 #3 enes.wtp dedi: Ekran kartınız ve PSU modeliniz nedir? Ekran kartı düzgün çalışır ancak yetersiz bir güç kaynağı veya kalitesiz ise bütün sistem çöp olabilir. Genişletmek için tıkla... TT-500AL 1NC 500watt Artı 0 Eksi
enes.wtp dedi: Ekran kartınız ve PSU modeliniz nedir? Ekran kartı düzgün çalışır ancak yetersiz bir güç kaynağı veya kalitesiz ise bütün sistem çöp olabilir. Genişletmek için tıkla... TT-500AL 1NC 500watt
freedmix Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 18 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2020 #4 Ege Kurnaz dedi: TT-500AL 1NC 500watt Genişletmek için tıkla... Ne oldu son olarak ? Artı 0 Eksi
4PieD Gigapat Kek günü Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.500 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 2 Mayıs 2020 #5 6 pin ve yanında da 2 pin daha olacaktır birleştirip 8 pin olarak takabilirsiniz. Artı 0 Eksi
freedmix Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 18 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2020 #6 4PieD dedi: 6 pin ve yanında da 2 pin daha olacaktır birleştirip 8 pin olarak takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum bende 2 tane 6 pin var birisi boşta kalıyor onu 2 pine çevirebilir miyim var mı öyle birşey? Veya ekran kartım Sapphire RX470 4gb 8 pin girişi var yalnızca 6 pin taksam çalışır mı acaba fazla zorlamadan. Artı 0 Eksi
4PieD dedi: 6 pin ve yanında da 2 pin daha olacaktır birleştirip 8 pin olarak takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum bende 2 tane 6 pin var birisi boşta kalıyor onu 2 pine çevirebilir miyim var mı öyle birşey? Veya ekran kartım Sapphire RX470 4gb 8 pin girişi var yalnızca 6 pin taksam çalışır mı acaba fazla zorlamadan.
Tonyukuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #7 Ben taktım çalışmadı o yüzden internetten çevirici kablo satın aldım. Size de almanızı tavsiye ederim. Ege Kurnaz dedi: 8 Pin ekran kartına 6 pin güç kablosu takılır mı? Ekran kartımda 8 pin var. Benim kasamda 6 pin var. Taksam bir sıkıntı olur mu? Düzgün çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi Çözüm
Ben taktım çalışmadı o yüzden internetten çevirici kablo satın aldım. Size de almanızı tavsiye ederim. Ege Kurnaz dedi: 8 Pin ekran kartına 6 pin güç kablosu takılır mı? Ekran kartımda 8 pin var. Benim kasamda 6 pin var. Taksam bir sıkıntı olur mu? Düzgün çalışır mı? Genişletmek için tıkla...