Soru basit. Anakartımda 8 pin girişi var ve güç kaynağımda sadece 4 pin var. Başka bir yerde okudum sağ ve solu boş bırakın çalışır dediler. Tam ortaya takarsam çalışır mı, doğru mu bu? Bilenler yardım etsin sadece. Teşekkürler.
Ben 6 Pin girişe 4 Pin takıyorum. Sol tarafı boş kalmak kaydıyla. Anakart Gigabyte 990FXA-UD3 işlemci ise AMD Phenom X4 965. Güç kaynağı ise eski 450 WATT
8 pinli anakart güç bağlantısı hiç görmedim, muhtemelen öyle bir anakart hiç üretilmedi. Ve yine muhtemelen işlemci güç soketinden bahsediyorsun. Anakart modelini yazabilir misin?
8 pinli anakart güç bağlantısı hiç görmedim, muhtemelen öyle bir anakart hiç üretilmedi. Ve yine muhtemelen işlemci güç soketinden bahsediyorsun. Anakart modelini yazabilir misin?
Şimdi o 4 pinli konektörü o 8 pinli yapının en soluna ya da en sağına takmayı dene, baktığın açıya göre değişecektir haliyle. Konektörün sadece en sağdaki 4 ya da en soldaki 4 yuvaya oturduğunu göreceksin. Konektörü ya da anakartı zorlayıp kırmadığın sürece yanlış bir yere takmana imkan yok.