Soru basit. Anakartımda 8 pin girişi var ve güç kaynağımda sadece 4 pin var. Başka bir yerde okudum sağ ve solu boş bırakın çalışır dediler. Tam ortaya takarsam çalışır mı, doğru mu bu? Bilenler yardım etsin sadece. Teşekkürler.
8 pinli anakart güç bağlantısı hiç görmedim, muhtemelen öyle bir anakart hiç üretilmedi. Ve yine muhtemelen işlemci güç soketinden bahsediyorsun. Anakart modelini yazabilir misin?Anakartın güç bağlantısından bahsediyorum.
MSI A320M PRO-VD/S 8 pinli az şimdi baktım tekrar8 pinli anakart güç bağlantısı hiç görmedim, muhtemelen öyle bir anakart hiç üretilmedi. Ve yine muhtemelen işlemci güç soketinden bahsediyorsun. Anakart modelini yazabilir misin?
İşlemci güç bağlantısından bahsediyor.8 pinli anakart güç bağlantısı hiç görmedim, muhtemelen öyle bir anakart hiç üretilmedi. Ve yine muhtemelen işlemci güç soketinden bahsediyorsun. Anakart modelini yazabilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.