8 pin girişe 4 pin takılır mı?

Aakın

Hectopat
Daha fazla  
Soru basit. Anakartımda 8 pin girişi var ve güç kaynağımda sadece 4 pin var. Başka bir yerde okudum sağ ve solu boş bırakın çalışır dediler. Tam ortaya takarsam çalışır mı, doğru mu bu? Bilenler yardım etsin sadece. Teşekkürler.

Ben 6 Pin girişe 4 Pin takıyorum. Sol tarafı boş kalmak kaydıyla. Anakart Gigabyte 990FXA-UD3 işlemci ise AMD Phenom X4 965. Güç kaynağı ise eski 450 WATT

Benim Msi A320M Pro VD/S
Ryzen 3 1200
Dediğim gibi anakartta 8 pinlik yuva var güç kaynağım 4 pin tam ortaya taksam sıkıntı olurmu

8 pinli anakart güç bağlantısı hiç görmedim, muhtemelen öyle bir anakart hiç üretilmedi. Ve yine muhtemelen işlemci güç soketinden bahsediyorsun. Anakart modelini yazabilir misin?
İşlemci güç bağlantısından bahsediyor.

Şimdi o 4 pinli konektörü o 8 pinli yapının en soluna ya da en sağına takmayı dene, baktığın açıya göre değişecektir haliyle. Konektörün sadece en sağdaki 4 ya da en soldaki 4 yuvaya oturduğunu göreceksin. Konektörü ya da anakartı zorlayıp kırmadığın sürece yanlış bir yere takmana imkan yok. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı