Çözüldü 8. sınıf 14 gün devamsızlık ile belge alınır mı?

• Konuyu başlatan NOHA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.716
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NOHA

Picopat
Sorum başlıktaki gibi, herkese teşekkürler.

Çözüm
Alırsınız. Sorun olmaz, ilkokul ve ortaokulda böyle bir sistem yok. Normalde bu sistem lisede vardı, özürsüz 5 günü aşanlar da takdir ve teşekkür belgesi alamıyordu ancak son güncel yönetmeliğe göre liselerden de kaldırıldı bu olay.
Alırsınız. Sorun olmaz, ilkokul ve ortaokulda böyle bir sistem yok. Normalde bu sistem lisede vardı, özürsüz 5 günü aşanlar da takdir ve teşekkür belgesi alamıyordu ancak son güncel yönetmeliğe göre liselerden de kaldırıldı bu olay.

Çözüm
Alamazsın diye biliyorum 5 günü geçtikten sonra hatta 14 günle sınıfta kalırsın.

Liselerde hala var bu olay 5 gün geçerse belge alınmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Geçen yıl 78 devamsızlığımla takdir almıştım yeni yönetmelikte devamsızlıkla ile ilgili değişen bir şey yoksa alırsınız.

Alamazsın diye biliyorum 5 günü geçtikten sonra. Hatta 14 günle sınıfta kalırsın.

Yanlış bilgi, 5 gün olayı kaldırıldı. Ortaöğretim kurumları yönetmeliği madde 160. Ayrıca konu sahibi arkadaş ortaokul öğrencisi, özürsüz 20 gün ve üzeri olursa sınıfta kalır.

Geçen yıl 78 devamsızlığımla takdir almıştım yeni yönetmelikte devamsızlıkla ile ilgili değişen bir şey yoksa alırsınız.
Herkese teşekkürler.

Merhaba hocam bu konuyu tekrar gündeme getirdiğim için KB. Bugün sınıf öğretmenim ile konuştum devamsızlık 10 günün üzerinde ise belge alınmıyor dedi. Öğretmenim Doğru mu söyledi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…