S skeerr Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #1 Bilen var mı, varsa söylebilir mi?
falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 742 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #2 skeerr dedi: Bilen var mı, varsa söylebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocana söyle sınava girmeden yapsın veya sınavdan sonra hzılıca gir sınavlarına yaparlar. Artı 0 Eksi
skeerr dedi: Bilen var mı, varsa söylebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocana söyle sınava girmeden yapsın veya sınavdan sonra hzılıca gir sınavlarına yaparlar.
KS KS S skeerr Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #3 falxxx dedi: Hocana söyle sınava girmeden yapsın veya sınavdan sonra hzılıca gir sınavlarına yaparlar. Genişletmek için tıkla... Telafi sınavları yok yani öyle mi? Yarın matematik sınavım var ondan sonraki günde fen sınavım var ayın kaçında sınava girmem lazım. Artı 0 Eksi
falxxx dedi: Hocana söyle sınava girmeden yapsın veya sınavdan sonra hzılıca gir sınavlarına yaparlar. Genişletmek için tıkla... Telafi sınavları yok yani öyle mi? Yarın matematik sınavım var ondan sonraki günde fen sınavım var ayın kaçında sınava girmem lazım.
H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #4 skeerr dedi: Bilen var mı, varsa söylebilir mi? Genişletmek için tıkla... Tüm sınavların bittiği gün başlar genelde. Artı 0 Eksi
skeerr dedi: Bilen var mı, varsa söylebilir mi? Genişletmek için tıkla... Tüm sınavların bittiği gün başlar genelde.
falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 742 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #5 skeerr dedi: Telafi sınavları yok yani öyle mi? Yarın matematik sınavım var ondan sonraki günde fen sınavım var ayın kaçında sınava girmem lazım. Genişletmek için tıkla... LGS'ye girmeden demek istemiştim. Artı 0 Eksi
skeerr dedi: Telafi sınavları yok yani öyle mi? Yarın matematik sınavım var ondan sonraki günde fen sınavım var ayın kaçında sınava girmem lazım. Genişletmek için tıkla... LGS'ye girmeden demek istemiştim.
H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #6 falxxx dedi: LGS'ye girmeden demek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Sınavların bitimine yakın takvim belli olur ve 1 günde hepsi halledilir, öğetmeninizden gidip program belirlenmişse isteyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
falxxx dedi: LGS'ye girmeden demek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Sınavların bitimine yakın takvim belli olur ve 1 günde hepsi halledilir, öğetmeninizden gidip program belirlenmişse isteyebilirsiniz.