8. sınıf bursluluk sınavı soruları nasıldı?

maydonozdiyarı

Hectopat
Daha fazla  
Ben Türkçede sadece yazım yanlışı ve noktalama işaretinden emin değilim. Sizce zor muydu? Bunlar hakkında konuşalım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunun gibidir.(sadece dayı yerine LGS diye düşün.)

Geçmiş olsun öncelikle, umarım 2023 LGS gibi olmamıştır sınav.

Yani kolaydı fakat ben zor sorulara alışığım o yüzden Türkçeyi fulleyemedim biraz mutsuzum. Noktalama işaretli soruyu ne yaptınız ben ( , : - .) Yaptım. Bu arada LGS de 466 yaptım.

Bence genel olarak kolaydı. Özellikle matematik gerçekten aşırı kolaydı. Bu arada dediğiniz noktalama sorusunun cevabı çift nokta ve uzun çizgili şık. Yazım hatası dediğiniz soru da "Muğla'lı" diye yazılan şıktı.

Yani noktalama işaretleri sorum doğru mu? Yazım yanlışı olanı boş bıraktım.

Yani kolaydı fakat ben zor sorulara alışığım o yüzden Türkçeyi fulleyemedim biraz mutsuzum. Noktalama işaretli soruyu ne yaptınız ben ( , : - .) Yaptım. Bu arada LGS de 466 yaptım.
Hocam Türkçe'yi yapamayacağınız adınızdan belli . Maydonoz değil Maydanoz.

Yani kolaydı fakat ben zor sorulara alışığım o yüzden Türkçeyi fulleyemedim biraz mutsuzum. Noktalama işaretli soruyu ne yaptınız ben -.) Yaptım. Bu arada LGS de 466 yaptım.

Bende 486 aldım.
Biraz abartı olabilir ama LGS 2023'ten daha zordu.

c yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…