Maraton ve Sınav yayınlarını öneririm. Sınavın özellikle yeni müfredata uyumlu kitapları varLGS tarzı güzel, mantıklı soruları olan kaynaklar önerir misiniz? Zorluk orta-zor olabilir. Çok kolay da olmasın.
Kesinlikle Fenomen B. 8.Sınıfın en iyi kitabıdır. Hem eğlenceli hem zor sorulara sahiptir. Başka kaynaklar istiyorsan, formula 1, bes ulti serisine bakabilirsin.LGS tarzı güzel, mantıklı soruları olan kaynaklar önerir misiniz? Zorluk orta-zor olabilir. Çok kolay da olmasın.
Okyanus kesinlikle almayın. Olimpiyatlara hazırlanmıyorsunuz, LGS'ye hazırlanıyorsunuz. Soruları çok üst düzey LGS'nin üstünde sorular. Ben alacağım diyorsanız da yanlış veya boşunuz çıkarsa kafaya takmayın. Bu sorular daha çok sıkılınca zevkine çözülecek sorular.Hız, Okyanus, Sinan Kuzucu öneririm kolaydan zora şeklinde.
Ortalama-zor seviyede bir LGS sınavı ile benzer sorular soruyor Sinan Kuzucu ve Okyanus yayınları.Okyanus kesinlikle almayın. Olimpiyatlara hazırlanmıyorsunuz, LGS'ye hazırlanıyorsunuz. Soruları çok üst düzey LGS'nin üstünde sorular. Ben alacağım diyorsanız da yanlış veya boşunuz çıkarsa kafaya takmayın. Bu sorular daha çok sıkılınca zevkine çözülecek sorular.
Hız bakabilirsin.
LGS'ye en yakın soruları sinan kuzucu yayınlarında görürsün.
Maraton ve sınav yayınlarını öneririm. Sınavın özellikle yeni müfredata uyumlu kitapları var.
Hız yayınları'nı öneririm. LGS zamanında ben de kullanıyordum, güzel bir kaynak.
Kesinlikle fenomen b. 8.sınıfın en iyi kitabıdır. Hem eğlenceli hem zor sorulara sahiptir. Başka kaynaklar istiyorsan, Formula 1, bes ulti serisine bakabilirsin.
Hız, okyanus, sinan kuzucu öneririm kolaydan zora şeklinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.