Kabasakal'dan alışveriş yapılır mı?

• Konuyu başlatan Lyronn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 62

Lyronn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, GTA 5 alıp FiveM oynamak istiyorum ama Epic ve Steam'deki fiyatlar ortada. O yüzden bende yarı fiyatına bulduğum Kabasakal'dan almak istiyorum ama hiç bu tarz bir siteden bir şey almadığım için güvenemedim o yüzden sormak istedim, bu siteden oyun alsam sıkıntı yaşar mıyım? Teşekkürler.

Yani key sitelerde sorun yaşamazsın pek fazla. Özellikle Kabasakal'da lakin bazı oyunlarda geliştirici nedeniyle keyler artık aktif edilememe durumları, hatalı key paylaşımı gibi durumlar oluyor. Tabii bunlar dolandırmaktan ziyade sadece hata yapmakla sınırlı. Lakin GTA 5'te sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

Bildiğim Güvenilir Key Siteleri

ENEBA
Kabasakal
Etail
Kinguin

Son düzenleme:
Merhaba, GTA 5 alıp FiveM oynamak istiyorum ama Epic ve Steam'deki fiyatlar ortada. O yüzden bende yarı fiyatına bulduğum Kabasakal'dan almak istiyorum ama hiç bu tarz bir siteden bir şey almadığım için güvenemedim o yüzden sormak istedim, bu siteden oyun alsam sıkıntı yaşar mıyım? Teşekkürler.

Hocam alacaksanız alırken net video kaydına alın Steam'de etkinleştirene kadar da kaydı kapatmayın

TLOU P1 ve p2'yi oradan aldım. Satıcının kabasakal olmasına dikkat edersen sorun yaşamazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı