Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 20 Aralık 2022 #1 Okyanus kaynağını zaten aldık takır takır çözüyor ancak 1 kaynak yeterli olmayacağı için aynı veya varsa daha üst düzey bir kitap arıyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Okyanus kaynağını zaten aldık takır takır çözüyor ancak 1 kaynak yeterli olmayacağı için aynı veya varsa daha üst düzey bir kitap arıyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir?
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #2 LGS dönemindeyken Hız çözmüştüm. Şimdi soruları kolay mı olmuştur bilemem.
Papaz Ricirt Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okumaya Çalışan Bir Öğrenci 20 Aralık 2022 #4 Bizim zamanımızda palme yayınları baba firmaydı.
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 20 Aralık 2022 #5 370655 dedi: Nartest. Genişletmek için tıkla... Nartest'i beğenmiyor. 7. sınimıfa giderken aldık 30 sayfa çözdü daha yüzüne bakmadı.
370655 dedi: Nartest. Genişletmek için tıkla... Nartest'i beğenmiyor. 7. sınimıfa giderken aldık 30 sayfa çözdü daha yüzüne bakmadı.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #6 Çap yayınlarına bakın.
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 20 Aralık 2022 #7 Papaz Ricirt dedi: Bizim zamanımızda palme yayınları baba firmaydı. Genişletmek için tıkla... pwleredal dedi: LGS dönemindeyken Hız çözmüştüm. Şimdi soruları kolay mı olmuştur bilemem. Genişletmek için tıkla... Geçmişten çok şimdiki zaman hakkında bilgiye ihtiyacım var . Ar0x dedi: Çap yayınlarına bakın. Genişletmek için tıkla... Zorluğu nasıldır? Soru tipleri hakkında bilginiz var mı ?
Papaz Ricirt dedi: Bizim zamanımızda palme yayınları baba firmaydı. Genişletmek için tıkla... pwleredal dedi: LGS dönemindeyken Hız çözmüştüm. Şimdi soruları kolay mı olmuştur bilemem. Genişletmek için tıkla... Geçmişten çok şimdiki zaman hakkında bilgiye ihtiyacım var . Ar0x dedi: Çap yayınlarına bakın. Genişletmek için tıkla... Zorluğu nasıldır? Soru tipleri hakkında bilginiz var mı ?
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #8 Fikop dedi: Geçmişten çok şimdiki zaman hakkında bilgiye ihtiyacım var . Genişletmek için tıkla... Demek istediğim Hız'ı video çözümlerinden inceleyebilirsiniz. Soruları kolay gelirse almazsınız.
Fikop dedi: Geçmişten çok şimdiki zaman hakkında bilgiye ihtiyacım var . Genişletmek için tıkla... Demek istediğim Hız'ı video çözümlerinden inceleyebilirsiniz. Soruları kolay gelirse almazsınız.
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.870 Çözümler 14 Yer Hatay 20 Aralık 2022 #9 Fenomenin zor seviye kitapları, soruları kaliteliydi.
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 20 Aralık 2022 #10 pwleredal dedi: Demek istediğim Hız'ı video çözümlerinden inceleyebilirsiniz. Soruları kolay gelirse almazsınız. Genişletmek için tıkla... Zaman kaybı olacaktır diye düşünüyorum, 2 3 soeuya bakarak kitabın kalitesine karar veremeyiz.
pwleredal dedi: Demek istediğim Hız'ı video çözümlerinden inceleyebilirsiniz. Soruları kolay gelirse almazsınız. Genişletmek için tıkla... Zaman kaybı olacaktır diye düşünüyorum, 2 3 soeuya bakarak kitabın kalitesine karar veremeyiz.