8. sınıf için zorlayacı matematik test kitap önerisi

Test başına 2-3 tane ise 20-30 soru için para vermek saçma olacaktır. Şu an zaten 2 haftada bir deneme çözüyorken bunu haftada 1 yapsam daha mantıkli olacaktır. Yayın evleri denemelerde daha çok özen gösteriyor şahsimce.
Hocam Eğer çocuğunuz cidden master gibi kitapları sadece bakarak çözüyorsa uğraşmayın bence o çocuk lgsyi fuller 😀

Tudem çözsün.
Arka arkaya 2 tudem 🤨 Zorluğu ve soru tarzı nasıldır?

Hocam Eğer çocuğunuz cidden master gibi kitapları sadece bakarak çözüyorsa uğraşmayın bence o çocuk lgsyi fuller 😀
Master'ı bakarak çözseydi buraya yazmazdım :) O nartesten bu şekilde şikayetçiydi ama öyle çözdüğüne de inanmıyorum 😁 Ek olarak kardeşim olur kendisi 🤣

Okulda yaptığı denemelerden bana net şeyler söylemiyor ama zaman yetiştirme sıkıntısı var. Benim şu ana kadar bildiğim evde kendi başına olduğu matematik denemelerinde 16-17 bandından inmediği.
Hocam okul denemelerini takip edin.Evde çözülen denemelerle okulda çözülen deneme aynı olmuyor.Okulda yaptığı deneme sayısının benzerini lgsde yapacaktır büyük ihtimalle.En azından benim ve arkadaşlarımın böyle olmuştu

Okulda yaptığı denemelerden bana net şeyler söylemiyor ama zaman yetiştirme sıkıntısı var. Benim şu ana kadar bildiğim evde kendi başına olduğu matematik denemelerinde 16-17 bandından inmediği.

Zaman sıkıntısını çözmek istiyorsanız bol kitap okutturun hele yaz tatilinde. 50 kitabı devirsin okuma hızı artar paragraf çözmekle kitap okumak bir değil. Tek yapması gereken bol kitap okumak. Henüz 7.sınıf

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı