Hocam Eğer çocuğunuz cidden master gibi kitapları sadece bakarak çözüyorsa uğraşmayın bence o çocuk lgsyi fullerTest başına 2-3 tane ise 20-30 soru için para vermek saçma olacaktır. Şu an zaten 2 haftada bir deneme çözüyorken bunu haftada 1 yapsam daha mantıkli olacaktır. Yayın evleri denemelerde daha çok özen gösteriyor şahsimce.
Arka arkaya 2 tudemTudem çözsün.
Master'ı bakarak çözseydi buraya yazmazdımHocam Eğer çocuğunuz cidden master gibi kitapları sadece bakarak çözüyorsa uğraşmayın bence o çocuk lgsyi fuller![]()
Arka arkaya 2 tudemzorluğu ve soru tarzı nasıldır?
Hocam nartestte yani boru değilArka arkaya 2 tudemZorluğu ve soru tarzı nasıldır?
Master'ı bakarak çözseydi buraya yazmazdımO nartesten bu şekilde şikayetçiydi ama öyle çözdüğüne de inanmıyorum
Ek olarak kardeşim olur kendisi
![]()
Bu kadar netseniz bakayım kaynağa sağ olunGerçek hedefleri varsa tudem çözecek başka alternatif yok taş gibi soruları var kalem kıpırdatamaz emin olun.
Hocam daha önce hic deneme yaptı mi? yaptiysa kaç puan aliyor ortalama?Bu kadar netseniz bakayım kaynağa sağ olun
Okulda yaptığı denemelerden bana net şeyler söylemiyor ama zaman yetiştirme sıkıntısı var. Benim şu ana kadar bildiğim evde kendi başına olduğu matematik denemelerinde 16-17 bandından inmediği.Hocam daha önce hic deneme yaptı mi? yaptiysa kaç puan aliyor ortalama?
Hocam okul denemelerini takip edin.Evde çözülen denemelerle okulda çözülen deneme aynı olmuyor.Okulda yaptığı deneme sayısının benzerini lgsde yapacaktır büyük ihtimalle.En azından benim ve arkadaşlarımın böyle olmuştuOkulda yaptığı denemelerden bana net şeyler söylemiyor ama zaman yetiştirme sıkıntısı var. Benim şu ana kadar bildiğim evde kendi başına olduğu matematik denemelerinde 16-17 bandından inmediği.
Okulda yaptığı denemelerden bana net şeyler söylemiyor ama zaman yetiştirme sıkıntısı var. Benim şu ana kadar bildiğim evde kendi başına olduğu matematik denemelerinde 16-17 bandından inmediği.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.