8. sınıf konuları anlaşılmıyor

Aquaranee

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. 8. sınıf öğrencisiyim. Uzaktan eğitim başladığı zamanlar durum çok iyi gidiyordu, sorulara hep elimi kaldırıp cevap veriyordum. Fakat bir süre sonra bilgisayarımın ekranı kırıldı, dolandırıcıya denk geldik ve bu böyle 5-6 hafta sürdü. Sonrasında online derslerime girdiğimde 2 ünite işlemişiz. Konulardan hiçbir şey anlamıyorum. Çok kez tekrar yapıyorum fakat bir şey değişmiyor. Tonguç'tan yüzlerce video izledim fakat bir şekilde anlayamıyorum. Kendime de çok güveniyorum yapabilirim diye ama olmuyor konulardan bir şey anlamıyorum. 4 Ocak'ta da sınavlar başladığı için çok tedirginim. Eskisi gibi olabilme bir şansım var mı? Herhangi bir şey önerebilir misiniz? Derslerde hocalar bazen beni kaldırıyor, öyle donuk kalıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle konsantrasyonunu sağla emin ol kendini verdiğin sürece yakalayamaman imkansız. Kendine ne kadar çok yüklenirsen o kadar geriye gidersin. Unutma ki seni senden daha iyi tanıyamayız. Yavaş başla ona göre temponu hızlandır slaytları yüklüyorsa gözden geçir. Kendine birden yüklenmenin sana faydası olmaz. Dediğim gibi yavaş ve güzelce odaklı şekilde çalışmaya ekranının kırıldığı yerden tekrar başla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı