8. Sınıf matematik netleri nasıl artırılır?

Hocam ama geçen sene matematik kolaydı bence bu sene 15 net üstü yapmak daha zor olur gibi.

İyi kaynaklardan bol bol soru çözmek lazım şu an ne çözüyorum?

Ben de öyle yapıyorum hocam ben de 8'im 01.00'den önce yatamıyorum.

Uyku düzenim mahvoldu denemelerde Türkçeye yoğunlaşamıyorum ve fen dersini de hoca kötü anlattığı için anlamıyorum(okul 1. bile 16D 4Y var)

Uyku düzenim mahvoldu denemelerde Türkçeye yoğunlaşamıyorum ve fen dersini de hoca kötü anlattığı için anlamıyorum(okul 1. bile 16D 4Y var)
Aslında fende ilk 2 ünite çok kolaydı ama öğretmen kötü olunca sıkıntı oluyor. Bizde de 5'te öyleydi. Ama sonra değişti iyi ki. Feni Youtube'dan falan dinle bence. Türkçe'ye ben de yoğunlaşamıyorum. Kafam sözele çalışmıyor. 2 ayda fiilimsileri zor kavradım.

Hocam deneme sonuçlarım budur 1 ay sonra tekrar atarım ve gelişmemi görürüz sizde denemeye girdiyseniz mutlaka atın. Yavaş yavaş gelişimimizi gözlemleriz.

Dosya Ekleri

• 1667244433091.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 141
Keşke zamanında bende böyle çalışsaydım.

Hocam deneme sonuçlarım budur 1 ay sonra tekrar atarım ve gelişmemi görürüz sizde denemeye girdiyseniz mutlaka atın. Yavaş yavaş gelişimimizi gözlemleriz.

Hocam açıkçası başta neyse sondada öyle oluyorsunuz eğer doğru çalışmazsanız bende öyle oldu.

Birkaç ay sonra yorulmaya hazır olun.

Buyrun hocam benim sonuçları. Bunlar deneme oldukça atarım. Matematik'ten soru yanlış okumadan gitti ona deli oluyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221031-223302~4.png
    111,7 KB · Görüntüleme: 138
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…