8. sınıf matematik temeli nasıl oluşturulur?

En başta kolay sorular çöz kolay derken sadece toplama sayı değil. Şimdiden kareköklü ifadeler ve üslü ifadelerin konularını bil. En başta yenil nesil çözme kolay-orta çöz 1 ay boyunca sonra kendine deneme yap sonucunda yanlışlarını gör ona göre orta-kolay çözmeye devam et hazır olduğunda yenil nesil sorulara dal bunu yeni nesil soruları aralık başı öğrenmeye başla.
Başlangıç için aşırı basit de olmayan bir kaynak önerebilir misiniz rica etsem?

Günlük matematikten 150-200 soru mu? 😦
Matematikten max. 1-2 yanlış yapmak istiyorsanız hadi 150 demeyelim de günde 100 soru şart. Ben liseye hazırlanırken sabah 8'den akşam 10'a kadar yemek ve bazı ekstra molalar haricinde aralıksız matematik ağırlıklı ders çalışıyordum. İlk sınavda matematikten 5, ikincide 1 yanlış yaptım.

8. sınıfa geçtim. Matematik konularında bir temel oluşturmak istiyorum. Konu çalışabileceğim ve temel sorularla başlayacağım kaynak önerilerinizi bekliyorum.
5. ve 6. sınıf matematik test kitabı al bitir, bende bilmiyordum dediğim gibi yaptım şimdi matematiğim iyi çok şükür😁
Matematikten max. 1-2 yanlış yapmak istiyorsanız hadi 150 demeyelim de günde 100 soru şart. Ben liseye hazırlanırken sabah 8'den akşam 10'a kadar yemek ve bazı ekstra molalar haricinde aralıksız matematik ağırlıklı ders çalışıyordum. İlk sınavda matematikten 5, ikincide 1 yanlış yaptım.
Bende 5. 6. sınıf kitaplarını bitirdim yazları, 9. Sınıf matematik ortalamam 💯😁

8. sınıfa geçtim. Matematik konularında bir temel oluşturmak istiyorum. Konu çalışabileceğim ve temel sorularla başlayacağım kaynak önerilerinizi bekliyorum.

Ben matematik dışında sadece 2 yanlış yaptım 1 fen 1 Türkçe ara dersler Full ama matematik sadece 8 dogru oldugu için biraz sıkıntı çekiyorum elinden geldiğince matematik çalış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı