8. Sınıf Nasıldır?

8. Sınıf benim zamanımda güzeldi, liseye geçişte tek bir sınava giriyorduk. Şimdi TEOG çıktı başınıza.

8. Sınıf bana göre orta dereceli sınıftır. Teog sınavına giriliyor. Dersler zor değil.

8. sınıf kolay ancak öğretmene de bağlı, eğer anlatım şekli iyi değilse ek bir çalışmanız gerekecek. Ve TEOG sınavının daha zor olacağına inanıyorum, burada ki çoğu lise 10-20 puan arasında arttı, eğer yine orta derece de yaparlarsa daha da fazla artacak.

Seni çok zorlayacağını düşünmüyorum. Ama çalışır isen daha iyi olur. Bunların hepsi ileriye dönük temel oluşturur sana. Başarılar dilerim.

Hayatımın en iyi yılıydı çok basitti öğretmenlerle aramızda abi kardeş bağı vardır.Rahat geçti çok rahat.

TEOG çıkınca ilk giren kişilerden biri de benim, ilk olduğu için mi bilmem ama zordu, şuan lise 2'ye geçtim elime yeni TEOG sınavını aldığımda Matematik dersinden 1 yanlışım çıktı Yani çok stres yapmazsan rahat bir yıl geçirirsin, eğer yeni bir okula gidiyorsan yeni arkadaşlara, yeni öğretmenlere, yeni ortama alışmak biraz sürebilir, bu senin sosyalliğine bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…