8. sınıf sınava hazırlık durumu

Optifines

Kilopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Sınava birkaç hafta kala sekizinci sınıfların bir hal hatırını sorayım dedim. Nasılsınız arkadaşlar ? Sınava hazırlık nasıl gidiyor ? Ananız mezar dikiyor mu :ROFL:

Not: Sanırım moderator arkadaşlar hakaret anlamında algılamış. 8.Sınıflarda Sıfat Fiillerinin ekleri An-ası-mez-ar-dik-ecek-miş olarak öğrencilerin hatırlamaları için kodlanıyor.

Son düzenleme:
Pazartesi: Sabah kalk, okula git. Okuldan geldikten sonra o gün ne işlenmişse tekrar yap. Ödevleri yap. Test vs çöz.
Salı: Sabah kalk, okula git. Okuldan geldikten sonra 15-20 dakika dinlen ve dershaneye git. Dershaneden geldikten sonra tekrar, ödev yap. Test çöz.
Çarşamba: Sabah kalk, okula git. Okuldan geldikten sonra o gün ne işlenmişse tekrar yap. Ödevleri yap. Test vs çöz.
Perşembe: Sabah kalk, okula git. Okuldan geldikten sonra 15-20 dakika dinlen ve dershaneye git. Dershaneden geldikten sonra tekrar, ödev yap. Test çöz.
Cuma: Sabah kalk, okula git. Okuldan geldikten sonra o gün ne işlenmişse tekrar yap. Ödevleri yap. Test vs çöz.
Cumartesi: Sabah kalk, dershaneye git. Dershaneden sonra hemen ödevleri vs yap. Daha sonra PC.
Pazar: Öğlen dershaneye git. Dershaneden geldikten sonra hemen ödevleri vs yap. Teset çöz. Daha sonra PC.

Bir haftam böyle geçiyor. Yuvarlanıp gidiyoruz işte... :)

Çalışıyoruz işte ne yapalım? Anamız iki katlı mezar bile dikti. Bir de mayıştık ya.
Zarf-Fiil'in kısa kodlaması yok :D

Okul başlayalı PC'yi açmıyorum:cry: Sene bitince 5 bine PC toplayacağım. Piyasadaki tüm kitapları alcağım. Tabi ki Python ve C# kitapları. Ama sene sonuna kalırmıyım bilmiyorum.

Ben de sizin gibi düşünüyordum. Sene sonunda ortalıkta terör estirecem vs. hayaller kuruyordum. Sonra ne oldu biliyor musunuz ? Yazın Lise 1 için çalıştım :ROFL:

Bana da istediğim telefon Samsung E 250 alınmıştı. Ama öyle dışarda işsiz işsiz takılmadım. Fen lisesinin verdiği ağırlıkla insanlar ister istemez çalışıyor.

Lisede bir dönemde yazılılara çalıştığım kadar TEOG'a çalışsaydım büyük ihtimalle yüksek puanlı bir FL'indeydim.
thsis.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı