5 570015 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 36 9 Ağustos 2023 #61 QuantumLane dedi: Peki ya sizce taekwandoda devam edeyim mi? Genişletmek için tıkla... Seviyorsan ve düzeni oturtabiliyorsan ilk döneme kadar neden olmasın?
QuantumLane dedi: Peki ya sizce taekwandoda devam edeyim mi? Genişletmek için tıkla... Seviyorsan ve düzeni oturtabiliyorsan ilk döneme kadar neden olmasın?
QuantumLane Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #62 570015 dedi: Seviyorsan ve düzeni oturtabiliyorsan ilk döneme kadar neden olmasın? Genişletmek için tıkla... 2. Dönem çok mu önemli.
570015 dedi: Seviyorsan ve düzeni oturtabiliyorsan ilk döneme kadar neden olmasın? Genişletmek için tıkla... 2. Dönem çok mu önemli.
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.388 Çözümler 12 9 Ağustos 2023 #63 QuantumLane dedi: 2. Dönem çok mu önemli. Genişletmek için tıkla... En kritik dönem.
QuantumLane Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #64 Peki ya sizce konuları anlamam için hangi kanalı öneriyorsunuz.
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.388 Çözümler 12 9 Ağustos 2023 #65 QuantumLane dedi: Peki ya sizce konuları anlamam için hangi kanalı öneriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Partikül matematik, DersLike ve LGS Hocam, özellikle onun kitabı çok çok güzeldi kamp şeklinde yapıyor onu takip edebilirsiniz.
QuantumLane dedi: Peki ya sizce konuları anlamam için hangi kanalı öneriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Partikül matematik, DersLike ve LGS Hocam, özellikle onun kitabı çok çok güzeldi kamp şeklinde yapıyor onu takip edebilirsiniz.
QuantumLane Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #66 tumu dedi: Partikül matematik, DersLike ve LGS Hocam, özellikle onun kitabı çok çok güzeldi kamp şeklinde yapıyor onu takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Partikül bayadır izliyorum 1.5 sene oldu galiba.
tumu dedi: Partikül matematik, DersLike ve LGS Hocam, özellikle onun kitabı çok çok güzeldi kamp şeklinde yapıyor onu takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Partikül bayadır izliyorum 1.5 sene oldu galiba.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.784 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #67 QuantumLane dedi: Peki ya sizce taekwandoda devam edeyim mi? Genişletmek için tıkla... Benim müdür yardımcısı gitme diyordu, git bence.
QuantumLane dedi: Peki ya sizce taekwandoda devam edeyim mi? Genişletmek için tıkla... Benim müdür yardımcısı gitme diyordu, git bence.
QuantumLane Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #68 NormalVatandas dedi: Benim müdür yardımcısı gitme diyordu, git bence. Genişletmek için tıkla... Bu sene sizce nasıl olur lgs.
NormalVatandas dedi: Benim müdür yardımcısı gitme diyordu, git bence. Genişletmek için tıkla... Bu sene sizce nasıl olur lgs.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.784 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #69 QuantumLane dedi: Bu sene sizce nasıl olur lgs. Genişletmek için tıkla... Zorlarlar.
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.388 Çözümler 12 9 Ağustos 2023 #70 QuantumLane dedi: Bu sene sizce nasıl olur lgs. Genişletmek için tıkla... Bize zor olacak dediler anlık bi felaket yüzünden her şey değişti. Belli olmaz, size en zor sınav çıkacakmış gibi çalışın.
QuantumLane dedi: Bu sene sizce nasıl olur lgs. Genişletmek için tıkla... Bize zor olacak dediler anlık bi felaket yüzünden her şey değişti. Belli olmaz, size en zor sınav çıkacakmış gibi çalışın.