8. sınıfta darp

Müdüre gidersiniz, o da disiplin verir en fazla. Sizin yüzünü

Mantıklı aslında bir büyüğünüz varsa onlar dağıtsınlar biraz tenhada.
Benim yanımda arkadaşlarım vardı zaten ama vurmak istemedim tatlıya bağlansın diye çocuklar kavgada ısrarcı olunca şikayet etmek istedim

Çevreden kamera kayıtlarını alabilirseniz ve kişilerin kimliği bu kayıtlarda belliyse polis ya da savcılık kanallarına ulaşabilirsiniz. Aksi halde bir sonuç almanız epey zor olacaktır. İlgili kamera kayıtlarını savcılık da toplayabilir ancak sürecin en az 1 ay alacağını bilmeniz gerekir.

Belirtmek gerekir ki sicilleri temiz ise muhtemelen hükmün açıklanması geriye bırakılır.
kamera kaydı yerine çevredeki kişiler bu konuda etkili olabilir mi ?

Benim yanımda arkadaşlarım vardı zaten ama vurmak istemedim tatlıya bağlansın diye çocuklar kavgada ısrarcı olunca şikayet etmek istedim
Tatlıya bağlama falan yok. Senin el kaldırmadığını görürler ise seni hep ezerler. "Aha bu enayi kendini hep azdiriyor." diye. Gerektiğinde yapıştıracaksın tokatı. Biraz öz güven ya. Sen bu 13'lük kekoları hocaya söylesen ne yazar. Bunlar laftan anlamaz.

kamera kaydı yerine çevredeki kişiler bu konuda etkili olabilir mi ?
Öyle iş olmaz arkadaşın dediği gibi. Beleşe dövülmüş gibi olursunuz. En kötüsü neyse onu yapın onlara.

Tatlıya bağlama falan yok. Senin el kaldırmadığını görürler ise seni hep ezerler. "Aha bu enayi kendini hep azdiriyor." diye. Gerektiğinde yapıştıracaksın tokatı. Biraz öz güven ya. Sen bu 13'lük kekoları hocaya söylesen ne yazar. Bunlar laftan anlamaz.
Çocuklar zaten arkalarına güvenerek saldırıyorlar yoksa zaten biz kişi olarak da fazlaydık.

Tatlıya bağlama falan yok. Senin el kaldırmadığını görürler ise seni hep ezerler. "aha bu enayi kendini hep azdiriyor." diye. Gerektiğinde yapıştıracaksın tokatı. Biraz öz güven ya. Sen bu 13'lük kekoları hocaya söylesen ne yazar. Bunlar laftan anlamaz.

Genelde arkacı oluyorlar bende 8'im okulda hep görüyorum. Bir laf yedimi binpişman ettiriyorlar 10 kişiyle zaten amaçları okumakta değil okulda eğlenmek bende eskiden o ortamlarda takılıyordum ama iyi ki dogru yolu buldum konusmuyorum pek onlarla.

Çocuklar zaten arkalarına güvenerek saldırıyorlar yoksa zaten biz kişi olarak da fazlaydık.
Reis hangi ilçe? Söyleyebilir misin

Genelde arkacı oluyorlar bende 8'im okulda hep görüyorum. Bir laf yedimi binpişman ettiriyorlar 10 kişiyle zaten amaçları okumakta değil okulda eğlenmek bende eskiden o ortamlarda takılıyordum ama iyi ki dogru yolu buldum konusmuyorum pek onlarla.

Reis hangi ilçe? Söyleyebilir misin
Bursa/Osmangazi

Sen kendine güven. 100 kişi olsa ne yazar ? En kötü *lürsün. (!)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı