Egeeymen Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #21 425806 dedi: %60 yabancı uyruklu değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... İkisi de Kürt.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 10 Mayıs 2023 #22 Screamy dedi: 100 kişiden ölene kadar dayak yedikten sonra gelen pişmanlık hissi. Genişletmek için tıkla... Ben nazik biriyim normalde. Ama gelir karışır ise *******ler fena etmiştim. Ama hiçbiri hastanelik olmadı .
Screamy dedi: 100 kişiden ölene kadar dayak yedikten sonra gelen pişmanlık hissi. Genişletmek için tıkla... Ben nazik biriyim normalde. Ama gelir karışır ise *******ler fena etmiştim. Ama hiçbiri hastanelik olmadı .
FizzKhalifa_07 Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Nazi Ordusunda General 10 Mayıs 2023 #23 Egeeymen dedi: Olayı velime ve sınıf hocama anlattım zaten fakat bunun onlarda pek etki yaratacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Darp derken fotoğraf falan atar mısınız moraran yeriniz varsa nasıl bir darp.
Egeeymen dedi: Olayı velime ve sınıf hocama anlattım zaten fakat bunun onlarda pek etki yaratacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Darp derken fotoğraf falan atar mısınız moraran yeriniz varsa nasıl bir darp.
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #24 Keşke kardeşim olsaydınız.
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.554 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 10 Mayıs 2023 #25 Genelde öyle kişiler kürt 425806 dedi: %60 yabancı uyruklu değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... veya s"riyeli oluyor. Sürprizbozan Genelleme yaptım sadece genelde kürtlerin aşiretleri oluyor onlara güveniyorlar.
Genelde öyle kişiler kürt 425806 dedi: %60 yabancı uyruklu değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... veya s"riyeli oluyor. Sürprizbozan Genelleme yaptım sadece genelde kürtlerin aşiretleri oluyor onlara güveniyorlar.
Egeeymen Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #26 FizzKhalifa_07 dedi: Darp derken fotoğraf falan atar mısınız moraran yeriniz varsa nasıl bir darp. Genişletmek için tıkla... Aşırı ağır bir durum yok arkadaşlarım ayırdı fakat olay çocukların arkasında kişilerde bitiyor. 12 taklalı Bmw E60 dedi: Keşke kardeşim olsaydınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.D
FizzKhalifa_07 dedi: Darp derken fotoğraf falan atar mısınız moraran yeriniz varsa nasıl bir darp. Genişletmek için tıkla... Aşırı ağır bir durum yok arkadaşlarım ayırdı fakat olay çocukların arkasında kişilerde bitiyor. 12 taklalı Bmw E60 dedi: Keşke kardeşim olsaydınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.D
FizzKhalifa_07 Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Nazi Ordusunda General 10 Mayıs 2023 #27 Egeeymen dedi: Aşırı ağır bir durum yok arkadaşlarım ayırdı fakat olay çocukların arkasında kişilerde bitiyor. Genişletmek için tıkla... Gidin adliyeye şikayet edin bir şey yapmazlar ama evlerine ihtar gelince g@tleri tutuşur.
Egeeymen dedi: Aşırı ağır bir durum yok arkadaşlarım ayırdı fakat olay çocukların arkasında kişilerde bitiyor. Genişletmek için tıkla... Gidin adliyeye şikayet edin bir şey yapmazlar ama evlerine ihtar gelince g@tleri tutuşur.
psikolojimbozuldu Picopat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 374 10 Mayıs 2023 #28 Şikayet etseniz bile daha da ağır sonuçlar alabilirsiniz helede okuldan atılırsa o çocuklar uff. Allah'tan tenha bir yere tutmadılar yoksa.
Şikayet etseniz bile daha da ağır sonuçlar alabilirsiniz helede okuldan atılırsa o çocuklar uff. Allah'tan tenha bir yere tutmadılar yoksa.
Egeeymen Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #29 FizzKhalifa_07 dedi: Gidin adliyeye şikayet edin bir şey yapmazlar ama evlerine ihtar gelince g@tleri tutuşur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum.
FizzKhalifa_07 dedi: Gidin adliyeye şikayet edin bir şey yapmazlar ama evlerine ihtar gelince g@tleri tutuşur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum.
PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 10 Mayıs 2023 #30 Dostum bu tip durumlarda o ilk vurduysa vurmanda sıkıntı yok nefsi müdafa diye bir şey var neden kendini savunmadın? Ben sana söyleyim dayak yiyeceğine dayak at bu durumlarda cezası falan yok.
Dostum bu tip durumlarda o ilk vurduysa vurmanda sıkıntı yok nefsi müdafa diye bir şey var neden kendini savunmadın? Ben sana söyleyim dayak yiyeceğine dayak at bu durumlarda cezası falan yok.