8. sınıfta ders çalışılmalı mı?

VADER_58

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba.
Ben 8.sınıfa giden bir ortaokul öğrencisiyim ve Haziran-Temmuz gibi yurtdışına taşınacağız.
Sizde ders calışıp LGS'ye gireyim mi, coğu hocalar LGS'ye gir kendini dene diyorlar ama arkadaşlarım girme kendini zorlama gerek yok diyorlar.
Şu an zaten her konudan temelim var denemelerden genellikle 390-400 arası alıyorum. Sizce LGS'ye girmeli miyim?

Denemelerden 390-400 alıyorsan LGS'de stres yapmazsan 430 üstü rahat alırsın, bence girmelisin.

Öncelikle merhaba.
Ben 8.sınıfa giden bir ortaokul öğrencisiyim ve Haziran-Temmuz gibi yurtdışına taşınacağız.
Sizde ders calışıp LGS'ye gireyim mi, coğu hocalar LGS'ye gir kendini dene diyorlar ama arkadaşlarım girme kendini zorlama gerek yok diyorlar.
Şu an zaten her konudan temelim var denemelerden genellikle 390-400 arası alıyorum. Sizce LGS'ye girmeli miyim?
Gir dostum özellikle yurdışında matematik olarak önde olursun mesela onlar 8. sınıfta bu kadar iyi matematik bilgisine sahip değiller taşınmanız kesinse yabancı dilini iyice geliştir herhalde iyidir zaten ama sen yinede çalış. Bu arada hangi ülkeye taşınacaksınız?

Gir dostum özellikle yurdışında matematik olarak önde olursun mesela onlar 8. sınıfta bu kadar iyi matematik bilgisine sahip değiller taşınmanız kesinse yabancı dilini iyice geliştir herhalde iyidir zaten ama sen yine de çalış. Bu arada hangi ülkeye taşınacaksınız?

Hollanda'ya taşınacağız.

Öncelikle merhaba.
Çalışın orada da liseye gideceksiniz sonuçta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı