8. sınıfta denemeye nasıl çalışılmalı?

Unknowise

Decapat
8. sınıfım. Hedefim 450 puan üstü fakat şimdiki sonuçlarım 390-400 civarı. Yarın da denemem var, ortalama sonuçlarım:
Türkçe 4-5 yanlış.
İnkılap 1-2 yanlış.
Din Full.
İngilizce Full.
Matematik 5-6 yanlış 2-3 boş.
Fen 3-4 yanlış. (Yanlışlar ve boşlar dışındakiler doğru.)

Konu eksiğim yok sayılır fakat yorumlama ve paragraf sorularında yanlış yapıyorum Türkçede. Matematikte ise yeni nesil soruların yarısını yapıp yarısını yapamıyorum soruyu anlayamıyorum, yapamadıklarımda ya da ne yapmam gerektğini anlayamıyorum. Fende de hep yorumlama ve paragraf sorularında yanlışlarım oluyor. Yeni nesil ve paragrafı açık konuşmam gerekirse çok az çözüyorum, kitap da okumuyorum pek güzel bir kitap bulamadığım için. Yarın ki deneme için ne çalışmalıyım şu anda? Tavsiyeleriniz neler, ne yapmalıyım? İyi Sosyaller.

Son düzenleme:
Hocam fazla çalışın ama verimlide çalışın planlı programlı çalışın günlük tekrarlarınızı aksatmayın bol bol değişik kaynaklardan çözün böylece soru tiplerini görürsünüz ayrıca bolbol paragraf çözün özelliklede paragrafın ritmi arı yayıncılık var o çok güzel çözüm yöntemlerinden çıktığı yıllara kadar soru tipleri var ayrıca yanlışlarınızı araştırın okulda aynı branşın 2-3 öğretmenine sorun böylecede değişik çözüm teknikleri öğrenmiş olursunuz başarılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı