Yigid Ozkan Femtopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #21 Az001 dedi: Evet. 400 üstü almak için çok çalışman lazım. Şu an burada yazacak vaktin olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam o dediğin şey en az Çapa hedefleyenler için geçerli ama yine de sen bilirsin. skyyy dedi: 27 yaşında ortaokula mı gidiyorsun? Genişletmek için tıkla... Buradaki çoğu kişi doğum tarihini farklı yazıyor (bende dahil olmak üzere)
Az001 dedi: Evet. 400 üstü almak için çok çalışman lazım. Şu an burada yazacak vaktin olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam o dediğin şey en az Çapa hedefleyenler için geçerli ama yine de sen bilirsin. skyyy dedi: 27 yaşında ortaokula mı gidiyorsun? Genişletmek için tıkla... Buradaki çoğu kişi doğum tarihini farklı yazıyor (bende dahil olmak üzere)
Yaşar Ulaş Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 388 Makaleler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2020 #22 Hocam sana önerim canın istemediği zamanlarda ders çalışma. Günde 10-15 saat hikaye zaten canın istemezse 50 saat çalışsan yine anlamazsın. Günde 3 4 saat verimli çalışırsan yine yeter sana Sayısala daha fazla çalış örneğin;3 Saat sayısal, 1 saat sözel çalışabilirsin.
Hocam sana önerim canın istemediği zamanlarda ders çalışma. Günde 10-15 saat hikaye zaten canın istemezse 50 saat çalışsan yine anlamazsın. Günde 3 4 saat verimli çalışırsan yine yeter sana Sayısala daha fazla çalış örneğin;3 Saat sayısal, 1 saat sözel çalışabilirsin.
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #23 Ben 2020 Lgs de 400 puanı 20 puanla kaybetmiştim.382 puan aldım.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 13 Kasım 2020 #24 Yigid Ozkan dedi: Hocam o dediğin şey en az çapa hedefleyenler için geçerli ama yine de sen bilirsin. Buradaki çoğu kişi doğum tarihini farklı yazıyor (bende dahil olmak üzere) Genişletmek için tıkla... Çapa fen hedefi yapacak birinin notu 60 olmaz. (Küçümsemek için söylemiyorum.)
Yigid Ozkan dedi: Hocam o dediğin şey en az çapa hedefleyenler için geçerli ama yine de sen bilirsin. Buradaki çoğu kişi doğum tarihini farklı yazıyor (bende dahil olmak üzere) Genişletmek için tıkla... Çapa fen hedefi yapacak birinin notu 60 olmaz. (Küçümsemek için söylemiyorum.)
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 13 Kasım 2020 #25 ceka198 dedi: Bence orada yazan gerçek değil. Genişletmek için tıkla... Hocam doğum tarihini baştan saçma girmişim . Az001 dedi: Çapa fen hedefi yapacak birinin notu 60 olmaz. (Küçümsemek için söylemiyorum.) Genişletmek için tıkla... Aslında 6.sınıfa kadar asla kötü değildim. Cidden çok çalışıyordum. Hiç 98 notun altına düşmedim. Fakat ne olduysa 7 ve 8 çok kötü geçti LGS için hâla zamanım var. Fakat boşuna oyun ile geçirmek istemiyorum.
ceka198 dedi: Bence orada yazan gerçek değil. Genişletmek için tıkla... Hocam doğum tarihini baştan saçma girmişim . Az001 dedi: Çapa fen hedefi yapacak birinin notu 60 olmaz. (Küçümsemek için söylemiyorum.) Genişletmek için tıkla... Aslında 6.sınıfa kadar asla kötü değildim. Cidden çok çalışıyordum. Hiç 98 notun altına düşmedim. Fakat ne olduysa 7 ve 8 çok kötü geçti LGS için hâla zamanım var. Fakat boşuna oyun ile geçirmek istemiyorum.