8.sınıfta dershaneye gidilir mi?

Şahsen kendi isteğimle gitmedim 450 küsur puan almıştım ancak ciddi manada düzenli ve çok çalışman gerekiyor. Kararını iyi al ikinci bir şansın yok.
 
Ben gitmiştim ama pek bir faydasını görmedim. Nedeni ise dersleri kaynatmamız ve derslerden başka her şeyle uğraşmamızdı. Gerçekten eğlenceli zamanlardı keşke o zamanlara geri dönebilsem. Yaptıklarımızdan pişman olmadık ama bizim gibi yapacaksanız hiç gitmeyin dershaneye. Çünkü paranız ve zamanınız boşa gidecek. Bu tür davranmamıza rağmen 380 gibi bir puan almıştım eğer düzgünce çalışsaydım rahat 450 üzeri alabilirdim.
 
Gitmeyi planlıyorum. Fakat ilk amacım LGS'den 400 üstü almak. Bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Sizce dershane gitmeye değer mi?

cidden çok aptalım. Notlarım 50-60 civarı
Tamamen yalan kafanı kaldırmadan çalışma meselesi yok günde 500 soru çözecekmişsin yok 10 saat çalışacakmışsın önce her dersten orta seviye kaynak al ve her soruya 2 dakika zaman ayır günde 100 sorudan başla bunu ikinci dönem 300 e çıkartırsın sakın baştan kendini zorlama zaten dershaneye gidersen sana program verecekler günde 120 sorudan başlatırlar büyük ihtimalle ben şu anda günde 220 soru çözüyorum ve deneme netlerim çok iyi (Türkçe 18d 2y Matematik14d 6b Fen 19d 1y İnkılap10d İngilizce10d Din10d) ve bilgisayar oynuyorum programımı bitirdikten sonra kitap okuyorum ve günün geri kalanı bilgisayar oynuyorum öbür türlü hayattan soğursun halk arasında inek olarak tabir edilen hiç bir sosyal aktivitesi olmayan sadece ders çalışan hiç arkadaşı olmayan saçma sapan bir tip çıkar ortaya ve bol bol deneme çöz (tavsiyem Nar Test yayınları Limit yayınları ve Başat yayınları) çözdüğün denemeleri kontrol et yapamadığın sorulara bak iyice bak tamamen kavrayana kadar bak ve elinden geldiğince kaynak çöz benim şu an sadece Matematikten 8 kaynağım var her soruya 1 dakika ayır LGS de sayısal bölümde her soru için 2 dakikan olacak her soruyu 1 dakikada yaparsan yapamadığın sorular için çok uğraşabilirsin ve sakın konu çalışma hiç konu çalışma şimdi bana karşı gelecekler olacak ama bu tavsiyeleri ben iki kişiden aldım biri LGS de 500 puan yaptı şu an İstanbul Erkekte okuyor diğeri dershane müdürü o da Ankara Fen lisesinden mezun ve yılın başında kötü yaptığın için üzülme ben yılın başında 345 alıyordum şimdi 440 dan aşağı zor alıyorum ve her zaman yapabileceğinin bir tık üstünü hedefle ve diyelim matematikten 3 4 net yapıyorsun merak etme o yıl sonuna artar 10 11 e çıkar o netler
 

Geri
Yukarı