8. sınıfta kalma ihtimalim var mı?

Aynısını bizim matematik hocamız pazartesi günü bize yaptı 20 tane yeni nesil soru vardı sınav 2 kağıttı. En yüksek not 70 oldu. Bir de sallama falan kabul etmiyor işlem istiyor kafayı yersiniz sınavda.

Kalma var mı yok mu bilmiyorum da tek bir dersten kalmayla sınıfta kalınmaz. Genel ortalamanız sınırın altında olacak ki kalasınız. Lisede 1-2 dersten kalıp da sınıf geçeni çok göreceksiniz.
Şuan ki ortalamam 96 civarında sorun oluşturmaz değil mi?
Aynısını bizim matematik hocamız pazartesi günü bize yaptı 20 tane yeni nesil soru vardı sınav 2 kağıttı. En yüksek not 70 oldu. Bir de sallama falan kabul etmiyor işlem istiyor kafayı yersiniz sınavda.
Geçmiş olsun hocam sizin hoca fantezi denemiş.

Bende denemeye girdim. 10 dk. eksik verdiler matematik 5 net. Fen de 8. sınıflardan 3. oldum. O 10 dakikayı vereceklerdi...

Şuan ki ortalamam 96 civarında sorun oluşturmaz değil mi?
Tabi ki oluşturmaz. Bir dersten kalmanız ortalamanız 50'nin altında olmadığı sürece sadece belge almanıza engel olur. Mesajların tamamını okumadım derste olduğum için ama üniversiteye geçmiş biri olarak sana diyebileceğim tek şey hiçbir sınavdan gereğinden fazla korkma. Düşük aldığında belki kötü hissedeceksin ya da ailen kızacak. Ama en önemlisi sen başarılı olduğunu biliyorsan gerisi çok da önemli değil. Ben ne zaman bir sınavdan gereğinden fazla korksam sonucu kötü oldu. Kendime güvenerek ve daha rahat girdiğim sınavlar her zaman daha pozitif geçti. Sadece psikolojik bir tavsiye benimkisi. Yine sen daha iyi bilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı