Sınav senesi kalma çok saçma ya.Neden olmasın? 12'de bile var.
İroni yapıyorsunuzdur umarım. Hayır yok, yeni düzenlemede geldiyse bilmiyorum. Orta okul ve Lise aynı şeyler değil.Neden olmasın? 12'de bile var.
Ne yazık ki öyle. 12 ve 8'lere devamsızlık affı gelmesi iyi olabilirdi zaten notları genelde şişirerek veriyorlar. Ama yapacak birşey yok maalesef.Sınav senesi kalma çok saçma ya.
Var diye söyleniyor. Ama bizim hoca galiba ağzından "kimseyi sınıfta bırakmıyoruz" diye birşey kaçırdı. Eğer dediği doğruysa kalma yok. Ben var diye biliyorum ama. Diğer tüm hocalar var diyorlar çünkü.8.sınıfta sınıf kalma var mı?
Yeni geldi hocam.İroni yapıyorsunuzdur umarım. Hayır yok, yeni düzenlemede geldiyse bilmiyorum. Orta okul ve Lise aynı şeyler değil.
Neden olmasın? 12'de bile var.
İroni falan yaptığım yok ben öyle biliyorum. Bir arkadaşım var 8.sınıf bana kalma var demişti.İroni yapıyorsunuzdur umarım. Hayır yok, yeni düzenlemede geldiyse bilmiyorum. Orta okul ve Lise aynı şeyler değil.
Yeni yönetmeliğe göre Türkçe dersinde 70 olmazsa geçemiyor galiba. Sadece o şekilde kalma var diye duydum.Ortaokul yönetmeliğine göre kalma yoktur, yanlış bilgi vermeyin.
Var diye söyleniyor. Ama bizim hoca galiba ağzından "kimseyi sınıfta bırakmıyoruz" diye birşey kaçırdı. Eğer dediği doğruysa kalma yok. Ben var diye biliyorum ama. Diğer tüm hocalar var diyorlar çünkü.
Yeni geldi hocam.
Orta okulu full saldım ve geçmiştim yeni düzenlemede gelmiş oluyor o zaman.İroni falan yaptığım yok ben öyle biliyorum. Bir arkadaşım var 8.sınıf bana kalma var demişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.