8. Sınıfta Önerileriniz

OguzcannEkiz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 8.sınıfta nasıl bir çalışma yapmam lazım? Babam en çok polis olmamı istiyor da puanım yetmeyip onuda kırmak istemiyorum açıkcası. Abimin puanı yetmedi ve Turizm Otelcilik okudu. Bende onu utandırıp polislik bölümüne gitmek istiyorum.

Sıkı çalışman gerek. Mesela bana girdi . Haftada 2 saat çalışmayla 430 aldım. Şimdi puanımın tuttuğu liselere de giremiyorum. Sistem değişti gerçekten iyi bir çalışma gerek. Tavsiyem günde 2 saat.

Ben tüm yıl yattım. 2. dönem bir yerde çalıştım. Hiç ders çalışmadım. Arada ders dinlerdim, asıl amacım dersi kaynatmaktı. Güzel bir liseye yerleştiğimi düşünüyorum. Sen şu TEOG'u kafana takma. Adam gibi dersine çalış. TEOG'u deneme sınavı gibi gör.

Sistem değişti gerçekten iyi bir çalışma gerek.

Sistemin neresi değişti?

Ne neresi değişti ? Yüzdelik dilime göre bakıyorlar. Puan sistemi yok artık. 490 alan arkadaşım 3. liseye zor yerleşti. Sistem de zaten bir bit yeniği var. %9.38 yüzdemle %9.66 ya giremedim %11.32 ye giremedim %13.74 e girebildim.

Gençlerimizin tek sıkıntısı çok çalışınca çok iyi olacağını inanması. Sistemli, disiplinli ve tadında çalışılırsa çok şey olur. Özellikle disiplin.

Ya babam çok polis tanıdığı var. Sadece o puanı alabilmem babam sevinsin yeter o bana

Sağlık meslek lisesine git bence. Liseden çıkınca işin hazır. Bu bölüme gitmediğim için pişmanım.

Son düzenleyen: Moderatör:

@Serpenos kendini üstün görme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…