Çözüldü 8. sınıfta özürsüz devamsızlık 5'i geçerse takdir teşekkür alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arda sefa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim ortalamam 90. Bugün hastaydım doktora gidecek zamanım yoktu. Bugün yoktum ve okula gitmedim. Devamsızlığım 5.5 oldu, takdir alabilir miyim?

İlkokul ve ortaokulda böyle bir sistem bulunmuyor, alabilirsiniz.

Çözüm
Merhaba arkadaşlar benim ortalamam 90. bugün hastaydım doktora gidecek zamanım yoktu. Bugün yoktum ve okula gitmedim. Devamsızlığım 5.5 oldu, takdir alabilir miyim?

Annen veya baban ile gidip devamsızlığı sildirebilmen gibi bir seçeneğin var gidip devamsızlığı sildir onun dışında bilgim yok

Alabilirsin. 90 ortalama iyi 8.sınıf için. İyi bir liseyi tuturursun umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar benim ortalamam 90. bugün hastaydım doktora gidecek zamanım yoktu. Bugün yoktum ve okula gitmedim. Devamsızlığım 5.5 oldu, takdir alabilir miyim?

Kral ortalamam 99,193 gibi bi' şey, devamsızlığım 11.5 gün, en yakın zamanda sildireceğim eğer öyle bir durum varsa sen de direkt sildir.

Yanlış bilgi: 8 Eylül 2023 itibarıyla yönetmelikte böyle bir madde bulunmamaktadır.
Bu sistem lisede başlıyor ortaokul ve ilkokul da yok alabilirsin. Evet.

Bildiğim kadarıyla alamazsın reis fakat daha fazla araştırırım senin için

Alabiliyor, bilginiz yanlış.

Bu sistem lisede başlıyor

Bu sistem lisede de kaldırıldı.

Evet hocam. Bilgi için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…