Arkadaşlar 8.sınıfq gidiyorum özürsüz devamsızlık 15 sınıfta kalır mıyım? Bir de devamsızlık hakkı kaç?
Arkadaşlar 8.sınıfq gidiyorum özürsüz devamsızlık 15 sınıfta kalır mıyım? Bir de devamsızlık hakkı kaç?
2024'de değişti diye biliyorum. Yeni kaynaklara baktığımda yok diye gözüküyor. Emin misiniz?Ortaokulda toplam devamsızlık sınırı 20 gün. 20 günü aştığında ŞÖK yani şube öğretmenler kurulu toplanıyor. Sizin sınıfı geçip geçmeyeceğinize karar veriyorlar. Öğretmenleriniz ise sizi genelde geçiriyor, ben kalan görmedim henüz.
Ortaokulda toplam devamsızlık sınırı 20 gün. 20 günü aştığında ŞÖK yani şube öğretmenler kurulu toplanıyor. Sizin sınıfı geçip geçmeyeceğinize karar veriyorlar. Öğretmenleriniz ise sizi genelde geçiriyor, ben kalan görmedim henüz.
Ben 8. Sınıfken 35 özürsüz 25 özürlü yapmıştım bırakmamışlardı, dediğiniz gibi ŞÖK'e gidiyor ancak geçiriyorlar.
Hocam dediğim gibi birde 2024 yılı için bakar mısınız?Evet, hiçbir öğretmen kalmanız yönünde bir oy kullanmıyor zaten. Şimdiye kadar sorun yaşayanı görmedim ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.