Çözüldü 8. sınıfta özürsüz devamsızlık hakkı kaç?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mehmetrt

Centipat
Arkadaşlar 8. sınıfa gidiyorum özürsüz devamsızlık 15 sınıfta kalır mıyım? Bir de devamsızlık hakkı kaç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar 8.sınıfq gidiyorum özürsüz devamsızlık 15 sınıfta kalır mıyım? Bir de devamsızlık hakkı kaç?

Ortaokulda toplam devamsızlık sınırı 20 gün. 20 günü aştığında ŞÖK yani şube öğretmenler kurulu toplanıyor. Sizin sınıfı geçip geçmeyeceğinize karar veriyorlar. Öğretmenleriniz ise sizi genelde geçiriyor, ben kalan görmedim henüz.
özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler sınıfta kalır fakat ortaokulda devamsızlıktan kalinmiyor.

Arkadaşlar 8.sınıfq gidiyorum özürsüz devamsızlık 15 sınıfta kalır mıyım? Bir de devamsızlık hakkı kaç?

Ortaokulda toplam devamsızlık sınırı 20 gün. 20 günü aştığında ŞÖK yani şube öğretmenler kurulu toplanıyor. Sizin sınıfı geçip geçmeyeceğinize karar veriyorlar. Öğretmenleriniz ise sizi genelde geçiriyor, ben kalan görmedim henüz.

Çözüm
2024'de değişti diye biliyorum. Yeni kaynaklara baktığımda yok diye gözüküyor. Emin misiniz?

Ben 8. Sınıfken 35 özürsüz 25 özürlü yapmıştım bırakmamışlardı, dediğiniz gibi ŞÖK'e gidiyor ancak geçiriyorlar.

Ben 8. Sınıfken 35 özürsüz 25 özürlü yapmıştım bırakmamışlardı, dediğiniz gibi ŞÖK'e gidiyor ancak geçiriyorlar.

Evet, hiçbir öğretmen kalmanız yönünde bir oy kullanmıyor zaten. Şimdiye kadar sorun yaşayanı görmedim ben.

Evet, hiçbir öğretmen kalmanız yönünde bir oy kullanmıyor zaten. Şimdiye kadar sorun yaşayanı görmedim ben.
Hocam dediğim gibi birde 2024 yılı için bakar mısınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı