Bir de G sınıfında sevdiğim bir öğretmenim var, onu da bahane etsem beni oraya alırlar mı?Kesinlikle sınıfın değişecek diyemem onların kararına bağlı.![]()
Bir de G sınıfında sevdiğim bir öğretmenim var, onu da bahane etsem beni oraya alırlar mı?Kesinlikle sınıfın değişecek diyemem onların kararına bağlı.![]()
Onların kararına bağlı dediğim gibi uygun görmeleri lazım. İstersen o öğretmenle de konuşabilirsin idare ile arası iyiyse o da isteyebilir.Bir de G sınıfında sevdiğim bir öğretmenim var, onu da bahane etsem beni oraya alırlar mı?
O sınıfta yer varsa oraya geçebilir miyim? Müdüre gideceğiz işte neden G şubesini istiyorsun derlerse bu öğretmeni söyleyeceğim.Onların kararına bağlı dediğim gibi uygun görmeleri lazım. İstersen o öğretmenle de konuşabilirsin idare ile arası iyiyse o da isteyebilir.
BAK yer varsa ve idare OLUR derse GEÇERSİN.O sınıfta yer varsa oraya geçebilir miyim? Müdüre gideceğiz işte neden G şubesini istiyorsun derlerse bu öğretmeni söyleyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.