8 811663 Picopat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 95 Çözümler 1 2 Ağustos 2024 #11 kerosene dedi: Kesinlikle sınıfın değişecek diyemem onların kararına bağlı. Genişletmek için tıkla... Bir de G sınıfında sevdiğim bir öğretmenim var, onu da bahane etsem beni oraya alırlar mı?
kerosene dedi: Kesinlikle sınıfın değişecek diyemem onların kararına bağlı. Genişletmek için tıkla... Bir de G sınıfında sevdiğim bir öğretmenim var, onu da bahane etsem beni oraya alırlar mı?
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Ağustos 2024 #12 Silinen üye dedi: Bir de G sınıfında sevdiğim bir öğretmenim var, onu da bahane etsem beni oraya alırlar mı? Genişletmek için tıkla... Onların kararına bağlı dediğim gibi uygun görmeleri lazım. İstersen o öğretmenle de konuşabilirsin idare ile arası iyiyse o da isteyebilir.
Silinen üye dedi: Bir de G sınıfında sevdiğim bir öğretmenim var, onu da bahane etsem beni oraya alırlar mı? Genişletmek için tıkla... Onların kararına bağlı dediğim gibi uygun görmeleri lazım. İstersen o öğretmenle de konuşabilirsin idare ile arası iyiyse o da isteyebilir.
8 811663 Picopat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 95 Çözümler 1 2 Ağustos 2024 #13 kerosene dedi: Onların kararına bağlı dediğim gibi uygun görmeleri lazım. İstersen o öğretmenle de konuşabilirsin idare ile arası iyiyse o da isteyebilir. Genişletmek için tıkla... O sınıfta yer varsa oraya geçebilir miyim? Müdüre gideceğiz işte neden G şubesini istiyorsun derlerse bu öğretmeni söyleyeceğim.
kerosene dedi: Onların kararına bağlı dediğim gibi uygun görmeleri lazım. İstersen o öğretmenle de konuşabilirsin idare ile arası iyiyse o da isteyebilir. Genişletmek için tıkla... O sınıfta yer varsa oraya geçebilir miyim? Müdüre gideceğiz işte neden G şubesini istiyorsun derlerse bu öğretmeni söyleyeceğim.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Ağustos 2024 #14 Silinen üye dedi: O sınıfta yer varsa oraya geçebilir miyim? Müdüre gideceğiz işte neden G şubesini istiyorsun derlerse bu öğretmeni söyleyeceğim. Genişletmek için tıkla... BAK yer varsa ve idare OLUR derse GEÇERSİN.
Silinen üye dedi: O sınıfta yer varsa oraya geçebilir miyim? Müdüre gideceğiz işte neden G şubesini istiyorsun derlerse bu öğretmeni söyleyeceğim. Genişletmek için tıkla... BAK yer varsa ve idare OLUR derse GEÇERSİN.