Ben çift taraflı bant ile tutturdum evde kullanılmayan PC vardı onun işlemci fanını kullandım normal fandan daha çok iş görüyor hocam yalnız tam güçte ki sesi 3400 RPM, uçağın motorlarının vakum yapması gibi bir şey oluyor.
Hocam program yüklü olsa çizerek anlatmak isterdim siz önce oyun yada stres testi yapın sıcaklıkları paylaşın ona göre fikrimi belirteyim.
Eğer dediğim şey sıcaklığı düşürür ise onda kalır ne dersiniz?
Bir de öndeki üç fan içeriye hava alacak üstteki 2 fan ve egzoz fan havayı dışarıya atacak alttaki 2 fan ise güç kaynağı ve eğer varsa Disk'i soğutacak şekilde ayarlanmalı.
Bir de öndeki üç fan içeriye hava alacak üstteki 2 fan ve egzoz fan havayı dışarıya atacak alttaki 2 fan ise güç kaynağı ve eğer varsa Disk'i soğutacak şekilde ayarlanmalı.
Ucuz yoldan kasanızı Mesh yapmak istemez miydiniz? Örneğin 10 TL'ye gözle görülür bir fark? Bu mümkün. Sadece kasanızın panelli olması yeterli. Yapması ise çok basit, herhangi bir AVM'den sinek tülü almalısınız. Eğer metre ile veriyorlarsa 1 metre yeterli olacaktır. 1.5 metre sinek tülünü 10...